0700 167 87

Почивки и екскурзии в Американска Самоа на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Американска Самоа е едно от най-красивите кътчета в света и е подходящо място за почивка за онзи тип хора, които искат да попаднат на отдалечен остров в Тихия океан.

Именно там, сред топли води на Южния Пасифик, се намират тези прекрасни острови, които добиват нарастваща популярност като желана туристическа дестинация.

Климатът

Разположени сред тропиците, островите предлагат целогодишно топъл климат и температури, които дори и в най-студените дни не падат под 26 градуса на сянка, което прави островите тропически рай.

Слънцето е силно през всички сезони, а продължителността на деня варира в тесни граници. По всяко време на годината са възможни обилни валежи, но хубавото при тях е, че напомнят на нашите летни превалявания - идват внезапно и са обилно, но след малко вече няма и спомен от тях.

Това навежда и на още една мисъл - носете си добър слънцезащитен крем, защото ще ви трябва както през януари, така и през юли, без да има някаква голяма разлика в нуждата от него.

Плажовете

Златните плажове на Американска Самоа са най-голямото им богатство, защото именно те привличат толкова много посетители. Чистите води на спокойните коралови лагуни са идеални за гмуркане и подводни снимки.

Водата е винаги топла, като температурата и не пада под 25 градуса дори и през най-студените и негостоприемни месеци от годината, ако изобщо е необходимо да споменаваме това.

бикновено най-доброто време за плаж на подобно място е рано сутрин, защото тогава слънцето е най-слабо и все пак огрява добре лагуната, под водата се вижда ясно, а морето е най-спокойно.

Природата

Островите са предимно планински и са покрити с тропически дъждовни гори. Това ги прави подходящи за любители на излетите и желаещите да се поразходя из истинска джунгла.

Тъй като сте на почивка, ще разполагате с достатъчно време за това, като така ще разнообразите времето прекарано на плажа за да не започнете да скучаете. Имайте предвид, че тук има доста места, на които основното забавление е морето и атракциите в самия комплекс.

Предимствата на Американска Самоа

Най-голямото предимство на Американска Самоа е това, че природата тук е наистина дива, чиста и незасегната. Малко са местата по света, където човек може да открие толкова недокосната дива красота в непосредствена близост до цивилизацията.

Действително, в много части на страната можете да вървите с километри без да видите село или път, а за островна страна с толкова малка площ това е наистина голяма рядкост.

Недостатъци

Основният недостатък разбира се е отдалечеността. Американска Самоа се намира на най-отдалечения край на планетата, така че ако желаете д прекарате лятната или зимната си почивка тук трябва да се подготвите за наистина дълго пътуване.


Гласувайте за тази държава:

4.5 189