0700 167 87

Почивки и екскурзии в Американски Вирджински острови на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Ако търсите най-луксозната туристическа дестинация в Карибско море, едно от местата, на които трябва да обърнете повече внимание това са Американските вирджински острови.

Те са потънали в пищна тропическа растителност, която вирее под влияние на честите превалявания и изобилното тропическо слънце. Островите са истински оазис, който ще ви помогне да преоткриете радостта от живота и неговата красота.

Времето

Едва ли има място на света, което да се радва на по-хубаво време през годината от Американските вирджински острови. Разположени насред топлите води на Карибско море, те се радват на горещо лято и на най-слънчевата и топла зима, която можете да си представите.

Температурите през годината почти не се променят, като през лятото достигат около 30 - 32 градуса, а през зимните месеци са около 27 градуса. Това прави всички месеци от годината идеално приятни.

Разбира се, все пак не може да се отрече, че именно през зимата е силният сезон на островите. Именно тогава идват основната част о желаещите да почиват тук.

Плажовете

Американските вирджински острови притежават едни от най-красивите плажове в света. Те са бели, покрити с нежен пясък с цвят на сняг. Усещането да се разхождате по тях е невероятно, тъй като самото чувство е толкова по-различно от това на родните европейски плажове.

Морските води са небесно сини, а видимостта под вода е толкова прозрачна, че мигновено да ви се прииска да грабнете апарата за подводни снимки и да нащракате цял куп вълнуващи фотографии.

А повярвайте, под водата определено има много за снимане. Като започнем от невъобразимото богатство от корали и стигнем до безбройните риби, които красят като пъстри бижута околните рифове.

Разбира се, най-доброто време за плаж е рано сутринта, като тогава тропическото слънце все още не е набрало пълната си мощ. Това е идеалният момент да се възползвате от ярката светлина за да плувате и да се насладите на кораловите рифове, но преди все още да е станало твърде горещо.

Цените в Американските Вирджински Острови

Почивките на Американските вирджински острови се считат за по-луксозно преживяване, така че малко по-високите цени не бива да ви изненадват. Все пак не забравяйте, че редица богати личности от света на киното и шоубизнеса са превърнали това място в свой дом.

Необходимо е да сте подготвени, защото цените дори и на по-елементарните забавления могат да са по-високи.

Настаняването

За сметка на по-високите цени, настаняването винаги е на изключително високо ниво, тъй като тук туристите обикновено са хора с много високи изисквания. Всичко е потънало в лукс и комфорт, което създава неописуемо усещане за лукс, разкош и безделие.


Гласувайте за тази държава:

4.5 163