0700 167 87

Почивки и екскурзии в Англия на супер цени 2020

Вижте и оферти за: Почивки и екскурзии в Лондон
0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Екскурзии до АнглияПонякога на всеки един човек му се налага да се откъсне от сивотата на ежедневието си и да се сблъска с нещо ново, величествено и непознато. За огромно наше съжаление, често биваме възпрепятствани от различни фактори и не успяваме да заминем толкова надалеч, колкото всъщност ни се иска. Ако сте от онези непримирими души, които не спират да мечтаят за пътешествия, то Англия е една подходяща дестинация за вас. Там ще откриете не малко на брой забележителности, които несъмнено ще ви приветстват с природната си красота.

Какво да посетим при екскурзия до Англия?

Всеки от вас, организирал си екскурзия до Англия, е добре да се запознае предварително с местата, способни да спрат дъха му. Едно от тези места безспорно е местността Котсуълдс (Cotswolds). Това място ще ви позволи да се слеете с природата и да отпивате от нейното величие. Тази местност се шири в няколко различни области - Глостършър, Оксфордшър, Уилтшър, Уорикшър, Уорчестършър и Съмърсет. Можете да си закупите от местните магазини сувенири, които никъде другаде не ще видите. Но това съвсем не е всичко. Посетете някой от пъбовете, намиращи се там, където да отделите време за наслада на любимата си напитка. Разгледайте още някой от старинните църкви, разположени в местността.

Ако сте привърженици на замъци, то красивият Корф, който се намира в графството Дорсет, ще ви остави без дъх. Той не само е величествен и изумителен, но се е превърнал в национална забележителност. За никой не е тайна, че голяма част от дворците и замъците по света са толкова разрушени, че почти няма какво да се види от тях. Корф е до толкова запазен, че ще са ви нужни часове наред, докато видите всичко, което предлага той на своите посетители. Замъкът е на повече от 1000 години.

При екскурзии до Англия не пропускайте още да посетите националния парк "Грайздейл форест" (Grizedale Forest), който всъщност е един необикновен парк. В самия парк се намират повече от 50 скулптори, до които можете лично да се доберете, разхождайки се из дългите алеи. Там ще видите някой от най-редките видове животни, сред които е червеният елен.
Замъкът Лоутър (Lowther Castle) е руга забележителност, която да посетите в Англия. Останките на самия замък са разположени на обширна площ, превърнала се в красива градина. След неговото построяване, той се превръща в база на британската армия, след което отново бива върнат на собствениците си.

Ако сте решили да се отдадете на романтика с половинката си, то град Клейтър Муър в Къмбрия е най-подходящото място за вас. Там е забранено шофирането, което значи, че можете да се наслаждавате на прекрасните гледки, без да бъдете обезпокоявани от каквато и да е външна намеса. Една от най-големите забележителности в града е църквата Св. Леонард.

Ако търсите забавление, то отново сте попаднали на точното място. Можете да покарате лодка в езерото, да се докоснете до риболова там, да покарате водни колелета или друго.

Столицата на Англия – Лондон – предлага на своите посетители множество културни и исторически забележителности, които да посетят.

Ако все още се чудите дали тази дестинация е вашата избрана, то побързайте да резервирате вашата екскурзия. Бъдете сигурни, че ще се докоснете до нещо ново, различно, нечуто и невидяно! Приятни изживявания.

Почивки до АнглияАмериканска Самоа е едно от най-красивите кътчета в света и е подходящо място за почивка за онзи тип хора, които искат да попаднат на отдалечен остров в Тихия океан.

Именно там, сред топли води на Южния Пасифик, се намират тези прекрасни острови, които добиват нарастваща популярност като желана туристическа дестинация.

Климатът

Разположени сред тропиците, островите предлагат целогодишно топъл климат и температури, които дори и в най-студените дни не падат под 26 градуса на сянка, което прави островите тропически рай.

Слънцето е силно през всички сезони, а продължителността на деня варира в тесни граници. По всяко време на годината са възможни обилни валежи, но хубавото при тях е, че напомнят на нашите летни превалявания - идват внезапно и са обилно, но след малко вече няма и спомен от тях.

Това навежда и на още една мисъл - носете си добър слънцезащитен крем, защото ще ви трябва както през януари, така и през юли, без да има някаква голяма разлика в нуждата от него.

Плажовете

Златните плажове на Американска Самоа са най-голямото им богатство, защото именно те привличат толкова много посетители. Чистите води на спокойните коралови лагуни са идеални за гмуркане и подводни снимки.

Водата е винаги топла, като температурата и не пада под 25 градуса дори и през най-студените и негостоприемни месеци от годината, ако изобщо е необходимо да споменаваме това.

Обикновено най-доброто време за плаж на подобно място е рано сутрин, защото тогава слънцето е най-слабо и все пак огрява добре лагуната, под водата се вижда ясно, а морето е най-спокойно.

Природата

Островите са предимно планински и са покрити с тропически дъждовни гори. Това ги прави подходящи за любители на излетите и желаещите да се поразходя из истинска джунгла.

Тъй като сте на почивка, ще разполагате с достатъчно време за това, като така ще разнообразите времето прекарано на плажа за да не започнете да скучаете. Имайте предвид, че тук има доста места, на които основното забавление е морето и атракциите в самия комплекс.

Предимствата на Американска Самоа

Най-голямото предимство на Американска Самоа е това, че природата тук е наистина дива, чиста и незасегната. Малко са местата по света, където човек може да открие толкова недокосната дива красота в непосредствена близост до цивилизацията.

Действително, в много части на страната можете да вървите с километри без да видите село или път, а за островна страна с толкова малка площ това е наистина голяма рядкост.

Недостатъци

Основният недостатък разбира се е отдалечеността. Американска Самоа се намира на най-отдалечения край на планетата, така че ако желаете д прекарате лятната или зимната си почивка тук трябва да се подготвите за наистина дълго пътуване.


Гласувайте за тази държава:

4.5 153