0700 167 87

Почивки и екскурзии в Лондон на супер цени 2020

2 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Екскурзия в Лондон? Едва ли има човек, който би се поколебал при такава възможност. Старата столица привлича толкова много пътешественици, туристи и любители на британската култура, че те едва ли биха могли да бъдат изброени някога.

Ако сте решили да прекарате малко повече време в Лондон е добре да си направите списък с местата, които искате да посетите, тъй като едва ли бихте искали да пропуснете нещо важно и интересно. Ако пък той е готов, обърнете листа от другата му страна, тъй като има още толкова по десет. Категорично не преувеличаваме, тъй като този град винаги има какво повече да даде на всеки свой гост.

Екскурзията в Лондон и как ще ви зареди тя

Заряд е съвсем меко казано, когато говорим за столицата на Великобритания. Тук са събрани толкова вековно развитие, древна история, музика, храна и мултикултура, че едва ли бихте мислили за нещо друго, разхождайки се по улиците ѝ.

И все пак е добре, когато сме решили да посетим града да сме наясно какво е задължително да видим, когато кръстосваме улиците пеш или се возим на второто ниво на т.нар. double-decker автобуси от градския транспорт.

Разположен на река Темза Лондон предлага щедро всичко свое на дръзналите да го посетят туристи.

Културата

Тук са събрани едни от най-пищните и богати на експонати музеи на планетата. Наред с множеството архитектурни красоти и дворците тук няма как да скучаете, а просто се подгответе с наистина удобни обувки, които да ви откарат във всяко кътче на града.

Бъкингамският дворец е едно от първите места, което вероятно ще ви посъветват да посетите. И няма да сбъркате. Едва ли има някой, който не е попадал на сцена от филм, където се е появявал внушителния образ на официалната резиденция на британския монарх. Бъкингамският дворец ще ви приеме като истински благородници. Изпълнен с картини, скулптури, редки артефакти и скъпоценности той със сигурност ще ви спечели със своя неповторим чар и пищност.

 Тауър бридж (Tower bridge)

Още един от символите на този град е готов да посрещне приключенските души, които посещават това място целогодишно. Мостът е отворен за превозни средства, както и за пешеходци. Една кратка разходка по него ще ви предостави мащабна гледка към река Темза, чиито води текат под него. За по-любопитните Тауър бридж отправя покана да навестят и двете му кули, където все още се пазят котлите и помпите, чрез които е бил задействан мостът някога.

Не пестете времето си, вижте Хайд парк

Всеки любител на природата би се порадвал на една приятна и тиха разходка из популярния парк на Лондон. Зелени и цветни алеи, езерото Серпентайн и неговите лебеди, спокойната  атмосфера са гаранция за няколко приятни часа. В случай, че имате късмета на хубаво време това място би ви създало спомени за цял живот. В случай, че градът ви посрещне с малко влажно и мъгливо време...е тогава ефектът ще е също толкова ценен и приятен. Все пак сте в !

Темза и нейните чаровни гледки

Можете да им се порадвате единствено ако отделите няколко часа за разходка с корабче по вечната река на Лондон. Понесете се по течението на настроението, което тя е създавала столетия за всеки гост на града. Красотата на града ще бъде видяна през един много приятен ъгъл, който не би могъл да се сравни с нищо познато досега. Краткото пътуване по вода ще ви пренесе под мостовете Уестминстър бридж, Тауър бридж, покрай сградата на парламента и емблематичния Биг Бен, катедралата „Сейнт Пол“, Кулата на Лондон (Tower of London) и още много други гледки, които ще се запаметят трайно във всяка жадна за пътешествия душа.

Това са само една малка част от всички приключения, които можете да срещнете в този вечен град, като тук ще се намери за всекиго по нещо. Храна, пазаруване, емоционални гледки и мултикултурна атмосфера. Само сега при нас във Voyageltd.com имате възможността да се насладите на всичко това, което Лондон ви предлага. То е тук и ви очаква.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 135