0700 167 87

Почивки и екскурзии в Аруба на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Ако обмисляте почивка на някое екзотично място и ако сте готови да похарчите малко повече, отколкото е цената за ваканция в Гърция или Турция, тогава има едно място, за което трябва определено да помислите.

Става дума за малкия карибски остров Аруба, който е разположен не далеч от бреговете на Венецуела. Островът се простира на едва 30 километра в най-дългата си част, но това не му пречи да придобие наистина уникална световна слава. За да се стигне до там Аруба се е затвърждавал в продължение на години, което означава, че славата на острова не е нещо, което се е появило внезапно в резултат на добре организирана маркетингова кампания.

Защо да почиваме в Аруба?

Аруба е привлекателно място за почивка по много причини. От една страна островът е наистина много безопасен и подходящ за семейства с деца. На практика, тук престъпността е много по-ниска отколкото на който и да било друг остров в Карибско море.

Това е от голяма важност, защото ще ви накара да се чувствате много безопасно и да се насладите на почивката си пълноценно. Освен това, островът има чудесна природа. Приплетени са тропическа растителност представена от екзотични видове дървета, пами и цветя, които са примесени с полупустинни видове.

Да не забравяме и плажовете

Плажовете са една от основните причини, които карат много хора да изберат за своята следваща лятна ваканция именно Аруба. Тук пясъкът е изключително бял и фин, което създава великолепно усещане.

Да не говорим са красивите палми, които пускат сянка над пясъка. Водата също е топла и не се променя особено през годината, като обикновено е около 27 - 28 градуса. Видимостта е много добра под водата, а това, че около острова се развиват коралови рифове с изключителна красота е ще една добра новина.

Кога да почиваме в Аруба?

Аруба има тропичен климат, което не е изненада предвид изключителната близост на острова до екватора. Времето е топло през цялата година, като температурите са между 29 и 32 градуса през деня. За разлика от много други карибски острови, тук няма дъждовен сезон, който да провали почивката ви, а времето през годината е преобладаващо сухо.

Това означава, че ако искате да почивате в Аруба, то почивката ви няма да предложи различни условия, независимо дали сте избрали юли или януари. Слънчевото време е гарантирано, а плажът ще ви очаква, независимо от сезона. Все пак повечето хора избират зимните месеци, когато времето в България е с поне 30 градуса по-студено и всичко е покрито със сняг.


Гласувайте за тази държава:

4.4 116