0700 167 87

Почивки и екскурзии в Виена на супер цени 2019

10 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Прага - Виена - Будапеща с посещение на Кутна Хора и замъка Хлубока от Варна и София Потвърдена
Прага - Виена - Будапеща с посещение на Кутна Хора и замъка Хлубока от Варна и София5 нощувкиВарна – Велико Търново - София – Будапеща – Кутна хора - Прага - ВиенаЦената е за 5 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от474.00лв.
Дата на тръгване
08.10.2019
Тръгване от
Варна, Велико Търново, София, Шумен, Севлиево
Автобус
Виж повече

Старата столица на Австрия има толкова много за разкриване пред всеки свой гост. Един от най-оживените европейски градове ви казва учтиво „здравей“ и ви подканва да се впуснете в едно приключение от забавления, вековна архитектура, емоции, разходки, храна и защо не класически празнични украси, ако я посетите по време на коледните и новогодишни празници?

Представяме ви Виена. Тя е още много, което едва ли би могло да бъде преразказано достатъчно добре в текст или снимки. Именно това е най-чаровното нещо в този град – една екскурзия до Виена би накарала всеки да се връща отново и отново. Причината е, че всеки път пътешественикът открива нови неща, като на финала винаги остава онова специфично усещане, което напомня, че сякаш има още нещо за откриване.

В нашите предложения за екскурзии и почивки във Виена, ние от Voyageltd.com сме подбрали едни от най-добрите оферти за вас, пътешествениците, които винаги държат да откриват нещо ново за себе си.

И тъй като, който търси, намира ние твърдо вярваме в тази максима и ви предлагаме да потърсите нещо повече измежду автентичната култура тук. По нещо за себе си, по нещо за любимия човек и за семейството.

Виена и Коледа

Едва ли има по-подходящ град, на чиито благини да се порадвате по време на коледните и новогодишни празници. Едва ли е тайна за някого красотата, която обзема града всяка година по време на тези празнични дни. Но все пак – Виена е страхотно място, което ще ви впечатли със своите нощни светлини, коледни украси, тематична кухня и напитки, които имат съвсем друг вкус по това време на годината.

Пратера и неговата енергия

Увеселителният парк Пратера е едно от местата, които никой не пропуска, когато посети този град. И това е абсолютно оправдано, имайки предвид цялата енергия, която струи от него по всяко време, особено по време на декемврийските празници. Обширен, зелен, той предлага разходки пеш, както и удобството на рикшата, като така ще спестите достатъчно сили за останалата част от деня, която ще прекарате тук.

Вкусотиите, които можете да похапнете, виенското колело и неговата 65-метрова гледка към целия град ще ви донесат онази част романтика, която може би сте търсили къде ли не. Отделете време на тази забележителност и се оставете на емоцията, която тя създава по непоправим начин.

Виена и храната

Различни специалитети, които можете да опитате и на крак ще вмъкнат доза чар към цялото ви пътуване тук. Прекрасните и много видове бира може да комбинирате с местна храна, а за капак на всичко ви очакват и десетки традиционни десерти, чиито вкус е неповторим само тук и никъде другаде.

Ароматът на храна и напитки ще ви преследва от всеки малък ъгъл, а витрините на специалните магазинчета, предлагащи вкусотиите ще ви привличат като магнит. Ето защо отложете диетата си за „следващия понеделник“.

Парковете

Паркове, градини и очарователни зелени пространства ви приветстват със своята неповторима топлота дори през зимата. Тук бихте могли да си приготвите и пикник, особено, ако посетите града през по-топлите месеци.

Дворецът Хофбург

Една от най-запомнящите се страни на Виена са замъците и архитектурните красоти, които ви дебнат на всяка крачка. Те са причина да не си гледате в краката твърде много, а да се стремите да попиете с поглед всичко, което ви заобикаля. Хофбург е императорският дворец, където някога е живяло семейството на Хабсбургите. Във величествената сграда са поместени 2500 стаи, от които някога са се вземали важни решения за съдбата на страната, както и за цяла Европа.

Днес дворецът е резиденция на австрийския Президент.

Дунав

Разходката с корабче по река Дунав ще ви разкрие всичко онова, което не бихте могли да видите движейки се пеш из улиците на града. Крайбрежието на реката е подходящо и за приятни пикници.

Замъкът Шонбрун

Някога също е бил императорско седалище на Хабсбургите. Заедно с неговите градини, зоопарк и множеството водни и зелени пространства това място ще ви прикани да му отделите ценни часове от вашето пътуване до . И напълно заслужено това ще си струва всяка минута.

Споделете коледните празници с екскурзия до Виена и ние от Voyageltd.com гарантираме, че това ще бъде едно от най-прекрасните ви пътешествия, които ще запомните за цял живот. А защо не и да се върнете отново следващата Коледа?


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 137