0700 167 87

Почивки и екскурзии в Барбадос на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Мечтаете ли си за идеалната почивка на Карибските острови? Мястото от което се нуждаете тогава е Барбадос. Най-ироничното в случая е, че островът, който често е спряган за най-красив измежду всички на Карибите, всъщност дори изобщо не е карибски.

Практически, Барбадос действително се намира в непосредствена близост до Малките антилски острови, но все пак остава извън водите на Карибско море, в пределите на Атлантическия океан.

Островът е една от най-гъсто населените страни в света, като почти цялата територя на Барбадос е урбанизирана в максимална степен.

Времето на Барбадос

Нека първо да кажем няколко думи за времето на остров Барбадос. То се смята за едно от най-приятните на Карибите, защото островът е разположен по-наизток в посока към Атлантичския океан и по тази причина обикновено летата са по-малко тежки и горещи.

Охлаждащото въздействие през летните месеци не оказва никакво влияние през зимата и тук температурите обикновено са около 26 - 27 градуса през януари и с около 2 градуса по-високи през юли.

Освен топлото и едновременно с това леко време на острова, той има и още едно изключително голямо предимство. Той сравнително рядко става жертва на тропически урагани, което иначе е доста срещано явление на Карибите и е най-големият недостатък на района.

Слънцето тук е в изобилие през цялата година, което ви гарантира, че ще попаднете на слънчево и приятно време независимо през кой сезон сте избрали да пътувате и да прекарате ваканцията си там.

Плажовете на Барбадос

Плажовете на Барбадос са самото съвършенство, което не е изненадващо, предвид славата му на една от най-добрите тропически дестинации в света. Той привлича много туристи именно с белия си пясък и кристални океански води, а опциите за гмуркане сред вълнуващите коралови рифове са безкрайни.

Плажовете на Барбадос са привлекателно място и за организиране на екзотични сватбени церемонии на самия пясък, а от друга страна именно крайбрежието прави острова толкова желано място за прекарване на медения месец.

Вълшебната кухня и гостоприемството на местните жители

Какво би била една туристическа дестинация, ако не се включи в цялостната картина и гостоприемството на местните жители. Това непременно означава, че кухнята на Барбадос е вкусна и неустоима. И как иначе, имайки предвид огромното богатство от пресни продукти, риба, тропически плодове и най-различни видове ядки и зеленчуци.

Като добавим и изключителното гостоприемство и картината става пълна. Местните жители са изключително топли, мили и добре настроени, като всичко това ще ви накара да се почувствате наистина добре на това прекрасно място.


Гласувайте за тази държава:

4.5 117