0700 167 87

Почивки и екскурзии в Бермудски острови на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Бермудските острови се намират на около 1000 километра източно от Съединените американски щати, сред водите на Атлантическия океан. Те са владение на Великобритания и са едно от най-богатите места в света. Имат незначителна площ от 53 кв.км. и са дом на едва около 65 000 жители. Бермудите са изключително спокойно място за почивка и за живеене, където човек може да се чувства спокойно и в безопасност.

Какво представляват Бермудските острови?

Островите представляват един едвам подаден над океанската повърхност ръб на вулкан, който отдавна е угаснал и сега потъва. Именно това обяснява доста красноречиво необичайното местоположение на островите буквално насред нищото, в средата на Атлантика. Имат сравните малка надморска височина, равнинен и лек хълмист релеф. Покрити са с пищна зеленина и притежават великолепни златни и бели плажове.

Природната красота на тези тропически острови ги прави много привлекателно и желано място за почивка. Всъщност, интересното е, че те са считани за най-северните тропически острови на света, като със сигурност подобни пейзажи и екосистема от този тип не е характерна за място, което се намира толкова на север от екватора.

Причината за това е, че Бермудските острови се намират на пътя на топлото течение Гълфстрийм (най-топлото в света) и именно то играе ролята и действа като отоплителна система, без която зимите тук биха били доста хладни и не особено приятни.

Благодарение на течението обаче, тук дори и през януари и февруари температурите остават около 18 - 23 градуса, което прави туристическия сезон тук на практика целогодишен. Това не е изненадващо, имайки предвид, че водите тук успяват да затоплят всичко по пътя си дори до арктическия кръг.

Благодарение на топлото течение, морските води имат доста висока температура и по тази причина тук се развиват най-северните в света коралови рифове. Те оформят великолепни лагуни, водата в които остава чиста и прозрачна с небесни оттенъци и нюанси.

Бермудските острови основно изпълняват ролята на луксозно място за почивка и на луксозна резиденция за хора с по-големи финансови възможности. Островите са застроени с предимно добре изглеждащи и луксозни къщи и хотелски комплекси, където живеят или отсядат хора с добри финансови възможности.

Островите са място, на което можете да намерите луксозни голф игрища, тенис кортове от висок клас, яхт клубове и всякакви други възможности за забавление на хора с добро положение в обществото.

Отровите са любимо място и за прекарване на медения месец, като предлагат всичко необходимо дори и за най-придирчивите гости. Тук едва ли ще намерите нещо, което да не ви хареса и едва ли ще има нещо, от което да се нуждаете, а то да липсва.


Гласувайте за тази държава:

4.4 112