Официална позиция на „ВОАЯЖ“ООД  по повод COVID 19
Официална позиция на „ВОАЯЖ“ООД по повод COVID 19

Официална позиция на „ВОАЯЖ“ООД по повод  обявеното извънредно положение в страната и пандемията от COVID 19 и отражението им върху организираните от туроператора пътувания.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Във връзка с усложнената епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас и обявеното с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание извънредно положение, както и препоръките да не се пътува, Воаяж ООД Ви предлага:

1.       Работен режим по време на извънредното положение: ще продължим да работим за Вас дистанционно. Може да се свържете с нас на познатите ни имейли и телефони:

Офис Варна
office@voyageltd.com
052 63 31 31
0879 160 760 или 0876 646 969

Офис Казанлък
kazanlak@voyageltd.com
0431 6 36 96
0878 462 452

2. Пътувания: По отношение на предстоящите пътувания през месец май 2020 г. за Турция, информацията ще бъде адаптирана в съответствие с удължаване или не на срока на извънредното положение.
3. За постъпили откази по Договори с предмет пътувания след месец май 2020 г., същите се разглеждат в съответствие с клаузите на подписаните конкретни договори и със санкциите, предвидени в същите.
Молим всички клиенти, колеги и партньори за проява на разбиране, въздържане от паника, спокойствие и вземане на разумни и неемоциални решени предвид ситуацията, при която единствен приоритет трябва да бъде запазване на здравето и недопускане до разпространяване на вирусната инфекция. Ние осъзнаваме, че тази ситуация рано или късно ще отмине и сме уверени, че ще излезем от нея по-силни и по-сплотени отвсякога, благодарение и на Вашата подкрепа. Желаем на Вас и Вашите близки добро здраве, щастие и сме сигурни, че съвсем скоро ще споделяме емоцията от предстоящите ни пътувания!

При наличие на основания за промяна и предвид динамиката на обстановката, горната позиция може да бъде изменена.
17.03.2020г., Екипът на „ВОАЯЖ“ ООД

Подарете емоция - подарете пътешествие!
Подарете емоция - подарете пътешествие!

Тази Коледа ще бъде особено празнична за някого, когото цениш. Постави начало на Коледните вълшебства като изненадаш любим човек с емоционален подарък: ваучер за пътуване!

Кушадасъ – Твоят Любим Турски Курорт, Разгледан в Детайли!
Кушадасъ – Твоят Любим Турски Курорт, Разгледан в Детайли!

Кушадасъ е малко градче, разположено на крайбрежието на Егейско море. Намира се в западната част на Турция и се слави като един от най-популярните курорти в цяла Европа. Ако пожелаете да прекарате своята...

Бодрум – Перлата на Турция – Всичко За Курорта На Едно Място
Бодрум – Перлата на Турция – Всичко За Курорта На Едно Място

Немалко скептици, чиято любима фраза е "морето си е море навсякъде", са се предавали под магичното очарование на Егейско море. И това е напълно обяснимо. Достатъчно е да посетите морето на един от най-известните турски курорти, а именно Бодрум, за да осъзнаете, че до момента сте нямали и бегла представа какво е истинското значение на думата "почивка"!

Каква отстъпка ще ми направите?
Каква отстъпка ще ми направите?

Разочарованието от лошото качество, остава по-дълго от радостта от ниската цена!