0700 167 87

Почивки и екскурзии в Британски Вирджински острови на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Вирджинските острови се делят на две групи - Американски Вирджински острови (на юг) и Британски Вирджински острови (на север). В началото островите са били собственост на Великобритания и Дания, но в последствие Дания продала своите приблизително 50 острова на САЩ. Днес част от отровите са самоуправляващо се владение на Великобритания, а другата останала част са владение на Съединените щати.

Днес архипелагът е една от най-елитните туристически дестинации на Карибите. Мястото е истински рай, което привлича неудържимо голям брой туристи от целия свят. Туризмът се е превърнал в основен отрасъл и днес осигурява около ¾ от БВП на островите.

Това място се счита за елитна туристическа дестинация. Обикновено хората, които искат да прекарат почивката си тук са с по-големи финансови възможности, а като резултат и цените тук могат да са в известна степен по-високи от тези на други места из района.

Вирджинските острови привличат туристите по най-различни начини, но първият е с красотата си. Те са покрити с изумрудена зеленина и са наистина изключително екзотични. Разнообразието от цветя, дървета и храсти несъмнено оказва изключителен ефект върху туристите.

Из вътрешността на островите има многобройни туристически маршрути, който водят през гъстата дъждовна гора до изключително красиви кътчета, където можем да се освободим от стреса. На където и да се обърнете виждате най-прекрасни видове тропически дървета и цветя, които се къпят в щедрите слънчеви лъчи.

Островите привличат посетителите също така и със своето спокойствие. Тук човек може да се разходи навсякъде и по всяко време без да има опасения за своята безопасност, което в наши дни е едно наистина много ценно предимство, за което много хора питат предварително.

Вирджинските острови се отличават с наистина превъзходен климат. Именно места като това са изградили славата на Карибските острови като райско кътче. Тук слънцето и хубавото време са даденост, а лятото трае през всички 12 месеца в годината.

През най-студените зимни дни температурите са около 27-29 градуса, а през най топлите 29 - 31 градуса. Разлика почти няма, с изключение на това, че летата са малко по-влажни и дъждовни, докато зимата е по-сухо. Според травъл експерти, тук ще получите най-доброто от това, което тропиците предлагат.

Плажовете на Вирджинските острови са едни от най-хубавите в света. Те са покрити с прекрасен фин коралов пясък. Имат светъл цвят, а водата рай брега е в зашеметяващ лазурен нюанс на синьото. Причината е, че плитчините са защитени от вълни и силни морски течения посредством коралов риф.

Водата от към брега е винаги спокойна, което кара много туристи да избират именно Вирджинските острови за лятната почивка със семействата си. Тук те могат спокойно да плуват, да се къпят, да се любуват на безопасните коралови плитчини и да се наслаждават пълноценно на почивката си с чаша разхладителна напитка под палмите на брега.


Гласувайте за тази държава:

4.6 194