0700 167 87

Почивки и екскурзии в Бруней на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Бруней е малка страна, която се намира на северното крайбрежие на големия азиатски остров Калимантан. Страна е граничи с Малайзия и се намира в непосредствена близост до Индонезия и Филипините.

По форма на управление Бруней е конституционна монархия. Страната се управлява от султан, а в резултат на това, че е била в състава на Британската империя днес е член на Британската общност.

Бруней

Бруней е богата страна, която е натрупала своето състояние от добив и износ на природен газ нефт и нефтопродукти. Природните дадености и богатства са осигурили на местното население много висок жизнен стандарт.

През последните години Бруней осъзнава зависимостта си от ресурсите и се стреми да разнообрази източниците си на доходи. Това е довело до постепенното развитие на туризма, тъй като страната разполага доста добра база за неговото устойчиво развитие.

Днес Бруней е все по-популярно и желано място за почивка, което основно се дължи на хубавата природа на екваториалната страна. На където и да се обърне човек, навсякъде вижда пищна растителност и екваториални гори. Тук виреят видове, които няма да можете да забравите и ще искате да отгледате някое от тези прекрасни цветя в собствения си дом.

Плажовете в Бруней са изключително красиви, притежаващи всичкото очарование на тропиците, което може да се очаква. Пясъците са светли, лагуните са чисти и прозрачни. Температурата на морската вода е около 27 - 28 градуса през цялата година.

Счита се, че водите в този район са едни от най-богатите на видове в света, което не е изненадващо, особено като се има предвид топлината, чистотата и обилното слънчево греене през всички 12 месеца от годината.

Бруней се намира близо до екватора, което е причина времето тук да бъде постоянно много топло. Температури от около 30-32 градуса са съвсем обичайно нещо за ежедневието на местните жители. Особеностите на местния климат не свършват до тук.

Валежите са почти ежедневни, което е нормално за екватора, но може да ви се стори малко досадно в първия момент. Но не бързайте да се ядосвате. За местните жители един дъждовен следобед е просто приятен момент, в който да си поотдъхнат малко докато на вън тихо вали.

Валежите тук не траят дълго, така че не се страхувайте, че това може да съсипе почивката ви. Вероятно ако почакате 20 или пък 30 минути, вече всичко ще е приключило и ще можете спокойно да продължите по пътя си.

Ако трябва да посочим един недостатък на възможността да прекараме почивката си тук, това ще е вероятно доста трудна задача. И все пак ако трябва да сме съвсем обективни, то това може би са цените. Имайте предвид, че Бруней е наистина доста богата страна, така че цените могат да бъдат наистина доста високи, особено в туристическите райони.


Гласувайте за тази държава:

4.4 147