0700 167 87

Почивки и екскурзии в Джърси на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Разположен не далеч от бреговете на Франция, остров с площ о около 118 кв.км., който е популярно място за почивка на британците през лятото, особено на онази част от тях, които са по-патриотично настроени и предпочитат да харчат парите си в страната, а не извън нея.

За българските туристи това би могло да бъде едно наистина интересно приключение, особено ако ви се иска да видите и изживеете нещо по-различно и по-непознато от това, което до сега сте виждали в родната България или в съседни страни като Гърция и Турция.

Почивки на Джърси

Остров Джърси е доста примамливо място за почивка, което привлича дота голям брой туристи от Великобритания. На първо място, времето тук е чувствително по-меко и приятно, отколкото е то на Острова. Тук можете да се насладите на температури от около 25 градуса през лятото, с много слънце, безоблачно време и защо не с малко плаж.

Морските води не се стоплят много, но все пак са достатъчно приятни и комфортни за къпане през по-горещите летни дни. Ако се случи и да няма вълни в морето, то можете да се направите една малка средиземноморска почивка на британския остров.

Освен, че ще можете да се насладите на приятно време и плаж, Джърси предлага и много други възможности, свързани с повече време прекарано навън. Можете да направите един излет из изумрудената вътрешност на острова.

Интересно е съчетанието между провинция с цялото спокойствие което тя носи и удоволствието от почивката на брега на морето, което можете да усетите и изживеете ако посетите някое място на брега на Средиземно море например или защо не по родното Черноморие.

Недостатъци:

Недостатък на Джърси е основно странното и променливо време. Макар и климатът да е много мек, тук трябва постоянно да имате чадър под ръка, защото човек никога не знае какво може да очаква от местното време. До голяма степен може да бъде недостатък и сравнителната липса на забавления, независимо дали търсите много ресторанти, музеи или друга форма на развлечение.

Забавни факти:

Знаете ли, че остров Джърси, който се намира до бреговете на Франция, всъщност е владение на Великобритания и е дал името на популярния американски щат Ню Джърси? По ирония на съдбата, днес американският щат е многократно по-популярен благодарение на проспериращата кино индустрия отвъд океана.


Гласувайте за тази държава:

4.6 172