0700 167 87

Почивки и екскурзии в Хургада на супер цени 2020

10 оферти за тези критерии.

Подреди по:

4 дни Круиз по Нил + 3 дни в Хургада Ранни записвания
4 дни Круиз по Нил + 3 дни в Хургада7 нощувкиСофия - Хургада - СофияЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1175.00лв.
Дати на тръгване
30.09.2020
и още 3 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
ЕГИПЕТ от А до Я – Луксозен круиз по река Нил + Кайро + Хургада от Варна Ранни записвания
ЕГИПЕТ от А до Я – Луксозен круиз по река Нил + Кайро + Хургада от Варна7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1568.00лв.
Дати на тръгване
03.10.2020
и още 3 други
Тръгване от
Варна
Самолет
Виж повече
3 дни Круиз по Нил и 4 дни в Хургада Ранни записвания
3 дни Круиз по Нил и 4 дни в Хургада7 нощувкиСофия-Хургада-СофияЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1175.00лв.
Дати на тръгване
07.10.2020
и още 3 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – Кайро и Хургада - ЕСЕН 2020 с полет от Варна Ранни записвания
ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – Кайро и Хургада - ЕСЕН 2020 с полет от Варна7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1226.00лв.
Дати на тръгване
03.10.2020
и още 3 други
Тръгване от
Варна
Самолет
Виж повече

Хургада е друг голям град, намиращ се на територията на Египет. Това е столицата на мухафаза Червено море. Градът е известен още под наименованието Сакала. Територията, на която е разположен градът, не навлиза кой знае колко в самата пустиня. Той е разделен на три големи части: Ел Дахар, там се намира старата част на града, както и пощенската станция и автогарата. Секала, това е модерната част, където можете да видите редица пищни сгради и пленяващи хотели. Третата част е Кора, най-модерната част.

Почивки в Хургада

Мечтали ли сте някога поне веднъж в живота си да се впуснете в пътешествие, позволяващо ви да се докоснете до непознати места, хора, обичаи, традиции, култури и прочие? Ние от Воаяж вярваме, че няма човек, който да не иска да се отдаде на заслужена почивка или вълнуваща екскурзия, благодарение на които да се откъсне от монотонността, скуката и ежедневието, които са го полазили. Поради тази и ред други причини ви предлагаме едни от най-изгодните туристически пакети, от които можете да се възползвате още на мига.

Градът е подходящ както за почивки, така и за екскурзии. На територията му можете да се отдадете на релакс, който дори в сънищата си не сте си представяли, както и да посетите редица културни и исторически паметници, разказващи за историята на това изключително място.

Тази страна някога е била почти срината до основи и изграден отново. Именно това ни кара да се отнасяме с респект и уважение към нея.

Когато пристигнете в Хургада, то бъдете сигурни, че там ви очакват едни от най-вълшебните плажове, съществували някога. Водите са прозрачни и винаги топли. Там се срещат множество цветни обитатели, превръщащи Червено море в един огромен аквариум. Много са плажовете в Египет. От вас самите зависи кой точно ще посетите.

Един от курортите, който наистина си заслужава да бъде посетен, е Макади. Той е разположен на 30 км от Хургада. На това място е наистина оживено. Комплексът е препълнен от млади хора, магазини, хотели, барове и дискотеки. Можете да се отдадете на заслужена почивка и да се поглезите с някой воден атракцион.

Екскурзии в Хургада

Онези от вас, които са посетили това място с ясната нагласа, че ще прекарат едва няколко дни на територията му, то ние им предлагаме да грабят с пълни шепи от това, което то предлага.

Задължително се възползвайте от гмуркане с акваланг. Дори не можете да си представите какъв цветен и пъстър животински свят съществува на дъното на Червено море. Не се лишавайте от това изживяване, за което си струва всеки един спестен лев.

Разходките с камила са също толкова вълнуващи, колкото и гмуркането. Хванете се здраво за юздите и се доверете на гърбатото животно. Екскурзоводите ще ви разходят по едни от най-красивите плажове и ще ви потопят в духа на местното население.

Независимо дали планувате екскурзия или почивка до град Хургада, то ние ви гарантираме, че сте направили правилния избор. Това магическо място знае как да ви оплете в мрежите си и да ви остави без дъх. Отдайте му се и създайте спомени, за които да си спомняте цял един живот.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 192