0700 167 87

Почивки и екскурзии в Кайро на супер цени 2020

8 оферти за тези критерии.

Подреди по:

4 дни Круиз по Нил + 3 дни в Хургада Ранни записвания
4 дни Круиз по Нил + 3 дни в Хургада7 нощувкиСофия - Хургада - СофияЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1175.00лв.
Дати на тръгване
30.09.2020
и още 3 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
ЕГИПЕТ от А до Я – Луксозен круиз по река Нил + Кайро + Хургада от Варна Ранни записвания
ЕГИПЕТ от А до Я – Луксозен круиз по река Нил + Кайро + Хургада от Варна7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1568.00лв.
Дати на тръгване
03.10.2020
и още 3 други
Тръгване от
Варна
Самолет
Виж повече
3 дни Круиз по Нил и 4 дни в Хургада Ранни записвания
3 дни Круиз по Нил и 4 дни в Хургада7 нощувкиСофия-Хургада-СофияЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1175.00лв.
Дати на тръгване
07.10.2020
и още 3 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – Кайро и Хургада - ЕСЕН 2020 с полет от Варна Ранни записвания
ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – Кайро и Хургада - ЕСЕН 2020 с полет от Варна7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от1226.00лв.
Дати на тръгване
03.10.2020
и още 3 други
Тръгване от
Варна
Самолет
Виж повече

Ако сте пътешественик по душа и всичко, което искате от живота, е съдбата да ви отвежда на различни места, предлагайки ви възможността да изучавате нови култури, езици и обичаи, дори и за кратко време, то ние ви съветваме да посетите Кайро.

Почивки в града

Кайро е град, за който всеки един от вас е чувал. Това е прочутата столица на Египет. Градът може да е огромен, но той в никакъв случай не се слави със спокойствие. Приютява в своята обител повече от 16 милиона хора от различна националност – араби, африканци, египтяни и много други.

Този град е препълнен с много хора. Там са се загнездили хаосът, мръсотията и шума. Той е изключително непредсказуем. Интензивността достига до степен, за която дори не сте подозирали. Можете да видите в столицата на Египет както къщи, направени от кал, така и супер луксозни офис сгради. Измежду модерните автомобили ще забележите каруци, теглени от магарета. Както вече споменахме, този град е наистина непредсказуем.

За местните това в никакъв случай не е нещо странно и нетипично. Те до толкова са привикнали към цялата тази интензивност и суматоха, че едва ли би могло нещо да им направи впечатление.

Градът бива изпълнен с история на ислямската и християнската култура. Чудите ли се кое е първото нещо, което а посетите в Кайро или вече имате предначертан план за почивката си в столицата на Египет. След като гъстата мъгла от мръсотия се вдигне, то пред вас ще се разкрие гледка на прочутите пирамиди. Това е най-известната забележителност в града. Освен египетските пирамиди, то тук можете още да посетите и редица други забележителности.

Екскурзии в Кайро

Ако сте преминали цялото това разстояние от България о Египет с намерението да видите за няколко всяка една от забележителностите, намиращи се на територията на Кайро, то ние ви предлагаме да си изготвите предварителен план, тъй като броят им не е никак малък.

Пирамидите в Гиза са първото нещо, на което да отдадете заслужено внимание. Те са сред Седемте чудеса в света и човек трябва да ги види поне веднъж в живота си. На ден се допускат само 300 човека, които да се докоснат о величието на пирамидите. Намират се в покрайнините на Кайро.

Музей на Слънчевите лодки (при пирамидите в Гиза) – там са изложени лодките, ползвани някога за прекарването на мумиите.

Египетският музей – там ще видите огромно разнообразие от предмети, символизиращи отделните етапи от историята на египетската държава.

Кулата на Кайро – след пирамидите, това е другата огромна забележителност в този град. Открива се 360 градусова панорамна гледка, която със сигурност няма да ви отегчи, дори и след часове престой на кулата.

Тези и още много други забележителности можете да видите на това място. Възползвайте се евтините и изгодни туристически пакети, които ви предлагаме ние от Воаяж и се впуснете в приключение, за което си струва всеки един лев.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 171