0700 167 87

Почивки и екскурзии в Филипини на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Филипините са островна страна, която се намира в най-отдалечения югоизточен край на Азия. Те представляват мозайка от над 7000 острова, които се отличават с живописни и примамливи крайбрежия, както и с това, че са покрити от гъсти тропически гори.

Времето

Филипините имат тропичен климат. Температурата е висока през цялата година, варирайки между 25 градуса през зимата до около 30 градуса през лятото. Няма как да се предостави прогноза с висока надеждност, имайки предвид това, че страната е разпиляна на наистина голяма площ, така че когато ще пътувате до Филипините винаги е препоръчително да научите повече за самото място.

Плажове

Плажовете на Филипините са известни с това, че са едни от най-красивите в Азия като цяло. Те са покрити с ял пясък, а произходът им е разнообразен - каменист и други.

Местните плажове винаги са привличало голям брой туристи, фотографи търсещи оригинална локация за своите фото сесии, както и телевизионери търсещи оригинално място, което да послужи като декор на най-различи предавания, включително и популярното “Сървайвър”.

Валежите

Преди всичко останало, Филипините са страна със страхотна природа, която обаче несъмнено ще има нужда от малко помощ от страна на тропическите валежи. Дъждовете са краткотрайни и интензивни, като в по-голямата си част падат в рамките на около 20 - 30 минути. Това е от огромно значение за последващото освежаване.

Културата

Филипините имат доста специфична култура и това си има своето обяснение. Страната за дълго е била владение на най-различни страни, в това число Испания и Съединените щати. Всички те са оставили своя отпечатък върху културата на островите, като тя се е дооформила благодарение на специфичния полъх на азиатската култура.

Безопасност

Филипините не са сред най-безопасните места в света, но все пак не могат да бъдат определени и като опасна туристическа дестинация. Най-обективно погледнато, безопасността тук е на средно ниво. Висок е рискът от отвличания и други подобни проблеми, но други форми на престъпност са на минимални нива.

Цени

Ако все още имате някакви съмнение относно Филипините, то цените вероятно ще са онзи елемент, който ще ви накара да се замислите. Страната е една от най-евтините в района, а според специалисти, тук човек може да изкара невероятна ваканция на изключително достъпна и примамлива цена.


Гласувайте за тази държава:

4.5 145