0700 167 87

Почивки и екскурзии в Париж на супер цени 2020

5 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Всички ние сме чували за Париж, столицата на Франция. Това е един изключително вълнуващ град, който несъмнено ще пробуди у вас нечувана романтика и чувства, които не сте подозирали, че можете да изпитате. Париж, както някой обичат да казват, е същината на всичко френско. Достатъчно е само да усетите аромата, който се носи на това място и да сте напълно сигурни, че си е заслужавало всеки един лев, който сте заделили, за да го посетите.

Почивки в града на влюбените

Ако сте от хората, които разполагат с малко повече свободно време, то ние от Воаяж ви предлагаме да се възползвате от нашите изгодни предложения за почивки. Гарантираме ви, че нито за миг ще съжалите за това, което ви предстои да видите във френската столица. Можете до насита да се вглеждате в булевардите, които биват обсипани с паметници, разказващи за френската история.

Точно в този момент имате възможността да се възползвате от страхотния вкус на сирената, на шоколадите и морските деликатеси. Наистина си заслужава да ги опитате. Какво ще кажете да се изкачите до върха на Айфеловата кула, където вълнение ще изпълни всяка една клетка от вашето същество?!

Някой го наричат „градът на светлините“, за други това е „градът на любовта“. Без значение как го определяте вие, то почивката на това място ще ви презареди с нови сили и желание за изживявания и емоции. Смятан за един от най-романтичните градове в цял свят, той ще разкрие пред вас вълнения и чувства.

Екскурзии до Париж

В случай, че времето ви е ограничено и вие сте успели да заделите едва няколко дни за посещението си в Париж, то ние от Воаяж ви предлагаме да посетите всяка една от забележителностите, намиращи се тук.

Нека вашето вълнуващо преживяване започне с величествената Айфелова кула. Това място бива посещавано всяка година от повече над 6 милиона туристи. Всички те прииждат от различните краища на света с ясната нагласа да се докоснат до оригиналния й дизайн и разпознаваем силует.

Следващата забележителност, това безспорно е Лувъра. Той разгръща пред туристите необятно съдържание. Площта му е до толкова огромна, че със сигурност ще са ви необходими няколко дни, за да разгледате всичко онова, което е поместено там. Модерният и космополитен музей също е сред едно от най-посещаваните места на територията на Париж.

Всички вие сте чували за готическата, католическа катедрала, известна под наименованието Нотър Дам, но не всички са имали честта да я посетят. Задължително всеки човек, докато е жив, трябва да се докосне до това място.

Триумфалната арка и булевардът Шанз Елизе са уникални и неповторими места, намиращи се на територията на френския град. В арката се намира музей. В подножието й можете да видите гроба на незнайния войн, който бива изграден от края на Първата световна война.

Това са само част от величията, намиращи се на територията на Франция. Имате възможността да изживеете наистина вълнуващи дни или седмици, пропътувайки разстоянието до Париж. Гарантираме ви, че дори и след десетки години, споменът от преживяното ще поражда усмивки по лицата ви.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 111