0700 167 87

Почивки и екскурзии в Халкидики на супер цени 2020

6 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Ранни записвания Касандра Халкидики Лято 2020 Автобусна програма със 7 нощувки Ранни записвания
Ранни записвания Касандра Халкидики Лято 2020 Автобусна програма със 7 нощувки7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от310.00лв.
Дати на тръгване
23.05.2020
и още 10 други
Тръгване от
Пазарджик, Пловдив, София
Автобус
Виж повече
Ранни записвания Касандра Халкидики Лято 2020 Собствен транспорт Ранни записвания
Ранни записвания Касандра Халкидики Лято 2020 Собствен транспорт1 нощувкиЦената е за 1 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от€31.00
Дати на тръгване
30.05.2020
и още 71 други
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече
Ранни записвания Касандра Халкидики Лято 2020 Автобусна програма с 5 нощувки Ранни записвания
Ранни записвания Касандра Халкидики Лято 2020 Автобусна програма с 5 нощувки5 нощувкиЦената е за 5 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от333.00лв.
Дати на тръгване
04.07.2020
и още 11 други
Тръгване от
Пазарджик, Пловдив, София
Автобус
Виж повече
Ранни записвания Ситония Халкидики Лято 2020 Автобусна програма 5 нощувки Ранни записвания
Ранни записвания Ситония Халкидики Лято 2020 Автобусна програма 5 нощувки5 нощувкиЦената е за 5 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от286.00лв.
Дати на тръгване
04.07.2020
и още 11 други
Тръгване от
Пазарджик, Пловдив, София
Автобус
Виж повече
Ранни записвания Ситония Халкидики Лято 2020 Автобусна програма 7 нощувки Ранни записвания
Ранни записвания Ситония Халкидики Лято 2020 Автобусна програма 7 нощувки7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от363.00лв.
Дати на тръгване
23.05.2020
и още 10 други
Тръгване от
Пазарджик, Пловдив, София
Автобус
Виж повече
Ранни записвания Ситония Халкидики Лято 2020 Собствен транспорт Ранни записвания
Ранни записвания Ситония Халкидики Лято 2020 Собствен транспорт1 нощувкиЦената е за 1 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от€23.00
Дати на тръгване
31.05.2020
и още 63 други
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече

Едва ли сред вас има такива, които да не са чували за приказни гръцки остров Халкидики. За никого не е тайна, че това е едно от най-предпочитаните места за прекарване на летните ваканции и придобиване на мечтания шоколадов загар. Без значение дали сте семейства с деца или сте част от шумна и весела компания, то тук ще откриете цяла палитра от забавления и емоции, които да отговарят на личността ви.

Ако не сте един от многото, които са посещавали това място неведнъж, то нашата туристическа агенция ви е подготвила десетки предложения за почивки и екскурзии , от които да се възползвате. Пътувайте, защото нищо не може да се сравни с онзи прилив енергия, който постъпва у нас, когато опознаем нов народ и се докоснем до непознати места.

Какво не знаем за Халкидики?

Някой от вас навярно са лишени от знания и каквато и да било информация, свързана с гръцкия остров. За да им бъдем максимално полезни при избора на място за почивка, то ние ще посочим някой важни и любопитни факти за Халкидики. Островът е част от Северна Гърция и най-точно казано разположен е в областта Егейска Македония.

Мястото се разделя на цели три ръкава, сред които са Касандра, Ситония и Атон. Ще бъдете очаровани от самата плажна пясъчна ивица, която е с дължина цели 500 км. Звучи страхотно, нали? Това ви предоставя възможността да изберете сами къде точно да се разположите, заобиколени от златист пясък и кристално чисти води.

Почивки на остров Халкидики

Около 300 дни от годината са благоприятни за плажове, разходки и среднощни забавления. Храната е другото нещо, заради което наистина си заслужава да посетите някой от ръкавите на гръцкия остров. Единствено там можете да опитате невероятно вкусни и омагьосващо приготвени морски храни и риби, чиито вкус да запечатате завинаги.

Сред любимите места за отдих и почивка се нарежда на първо място Касандра. Тя се намира и най-близо до Солун. Винаги е била най-заселена, в сравнение с останалите два ръкава. Що се отнася до Ситония, това място е далеч по-тихо и сгушено, така че със сигурност ще ви допадне, ако търсите уединение и искате да се слеете със заобикалящата ви природа.

Почти безлюдните плажове са уникална възможност за семействата с малки деца. Няма да е нужно непрестанно да следите с поглед малчуганите, докато влизат и излизат от водата, а самите вие ще успеете а се насладите максимално на почивните дни, лишени от всякакви задължения и професионални ангажименти.

Екскурзии до остров Халкидики

Стагира е едно от местата, които ние ви препоръчваме да посетите, независимо от това за колко време сте планували вашата екскурзия. Смята се, че това е родното място на Аристотел и със сигурност има с какво да ви впечатли. Разполагате с възможността да посетите специалния парк, който е посветен на един от най-големите гении на Античността.

Афитос е селце, което се намира на 83 км от Солун. То е построено върху скалите и е покрито с тесни калдъръмени улички. Уютните таверни и приветливи ресторантчета ще ви посрещнат с отворени врати.

Тези и още много други забележителни места можете да посетите на остров Халкидики. Това място е отрупана с красиви гледки, просторни плажове и хотели, предлагащи ви несравним лукс. Отдайте се на заслужена почивка и си подарете пътуване до гръцката ни съседка.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 109