0700 167 87

Почивки и екскурзии в о-в Антипаксос на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Ако искате да се откъснете от шума и забързания начин на живот, то ние ви предлагаме да посетите едно от най-китните и красиви места – остров Антипаксос. Преди да се втурнете към закупуване на почивка или екскурзия от туристическа агенция Voyage Ltd., то ние ви предлагаме да прочетете информацията по-долу, която ще ви разкрие какво всъщност представлява островът и защо се е превърнал в една от най-предпочитаната дестинация през годините.

Антипаксос е изключително малък остров, чиято площ е скромните 5 кв. м. Намира се в близост до град Парга, на около 20 км. и само на 2 км от остров Паксос. Ако до сега сте търсели Рая на земята, то това място ще сбъдне вашите мечти. Огромна част от туристите сравняват плажовете на острова с тези в Тайланд и Вирджинските острови.

Почивки и екскурзии на остров Антипаксос

Искате ли да се насладите на величието и красотата на това място? При нас ще откриете редица предложение, отговарящи както на търсенето, така и на бюджета ви. Тук можете да пристигне със семейството си или с огромна компания и в двата случая пътуването ще бъде незабравимо и ще остави траен отпечатък в съзнанието ви.

Ако сте любители на водните спортове, като гмуркане и плуване, то кристално сините води ви предлагат опознаване на морското дъно. Можете да посещавате всеки ден различен плаж, тъй като техният брой е наистина голям. В случай, че посещавате острова в разгара на лятото, то на брега ще видите множество яхти, които с всеки изминал ден се увеличават.

Може и да и звучи странно, но на територията на острова живеят не повече о 70 човека. Те обитават малко селище, което носи същото това име. Намира се в сърцето на самия Антипаксос.

Това място е наистина уредено, тихо и спокойно, независимо от това, че на територията му се намират огромен брой ресторанти, кафенета и барове. Повечето от туристите пристигат на острова с яхта или предпочитат да прекарват нощта в палатки. Поради тази причина островът се превръща в един от най-устроените.

Разбира се, екскурзиите по нищо не се различават от почивките, що се отнася до Антипаксос. Единствената разлика е в продължителността на престоя ви тук. Искате ли да похапнете нещо вкусно и типично за това място. Предлагаме ви разнообразна кухня. Можете да си поръчате порция риба, докато се наслаждавате на величествените пейзажи, поседнали под сянката на дърветата и лозите.

Що се отнася до климатичните условия, тук температурите са много приятни за почивка, независимо дали сте решили да посетите острова през май, юни, юли, август или септември. Не малка част от туристите получават възможността да посетят плажовете и да се потопят в кристално чистите води още през април месец.

Ако искате да сбъднете още една своя мечта, не губете време, а се възползвайте от уникалните предложения, които нашата туристическа агенция е подготвила за вас.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 128