0700 167 87

Почивки и екскурзии в о-в Кефалония на супер цени 2019

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Ако искате да изгубите ума и дума, то значи е настъпил моментът, в който да посетите Кефалония. Можете да се убедите в красотите на това място, още щом се доближите до него. Туристическата индустрия, както и сами можете да се досетите, е много добре развита. Мястото е посещавано от множество туристи всяка година и е сред най-желаните дестинации. Това е вследствие на редицата исторически сгради, археологически обекти и огромното разнообразие от плажове.

Почивки на остров Кефалония

Омръзнало ли ви е всеки ваш ден да преминава в шумната и потискаща атмосфера на града, който обитавате? Искате ли да се сеете с атмосферата на някое природно красиво място? Предлагаме ви посещение на Кефалония. Без значение дали сте семейство с деца или шумна компания, то тук ще откриете решение, отговарящо изцяло на търсенето ви.

Съществува още един фактор, допринасящ за развитието на икономиката на острова, е природата, спокойствието и тишината, които осигурява той на туристите. Посредством това можете да прекарвате не малка част о времето си, взирайки се в някой величествен пейзаж или наблюдавайки дивата природа. Всички туристи, имащи отговорни професии, в един момент им се иска да се откъснат от реалността и да си починат сред природата някъде далеч от домовете си. Ние смятаме, че това е вашата дестинация.

Екскурзии до красивия остров

За онези от вас, които предпочитат за кратък период от време да посещават нови и непознат до момента места, то ние сме им подготвили и десетки екскурзии, сред които да изберат подходящата за тях самите. Много са забележителностите, които да посетите на това място. Основното пристанище на Кефалония е известно под името Сами. Съветваме ви да не пропускате да го видите, защото то ще разкрие пред вас красиви и неповторими гледки, на които да се полюбувате.

Освен това бихте могли да се разходите до двете пещери, намиращи се до острова. Съществува още фериботна линия до град Патра, където също можете да разгледате много красиви места и забележителности. След земетресението сградите, които можете да разгледате на островната част, са с модерна бетонна конструкция.

Много от вас може и да не са чували за залива Миртос, но ви уверяваме, че там се намира един от най-красивите плажове за цяла Гърция и ви съветваме задължително да го посетите, ако искате да се докоснете до истински Рай, намиращ се н земята. Това място е популярно не само сред местните хора там, но и за всички, които за пръв път пристигат на Кефалония. Ако решите да проверите плажовете на острова, то по-голямата част от изображенията ще се осеяни със снимки на Миртос.

В случай, че се интересувате от навалицата и шума, то нашето предложение е да отпиете от нощния живот на курорта Ласи. Там освен нощни клубове, ресторанти и кафенета, ще откриете и два красиви плажа, които да се погрижат за шоколадовия ви загар.

Остров Кефалония е гостоприемно място за хора от цял свят. Без значение дали пристигате тук на почивка или екскурзия, то със сигурност ще натрупате спомени, които ще останат завинаги в съзнанието ви.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 125