0700 167 87

Почивки и екскурзии в о-в Корфу на супер цени 2019

7 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Нова Година на остров Корфу от Варна Потвърдена
Нова Година на остров Корфу от Варна3 нощувкиЦената е за 3 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от335.00лв.
Дата на тръгване
29.12.2019
Тръгване от
Варна, Велико Търново, София, Шумен, Севлиево
Автобус
Виж повече

Всеки един от вас е чувал за остров Корфу. Това място е толкова красиво и магнетично, че е способно да ви отведе извън границите на реалността. Бреговете на гръцкия остров имат досег до три морета: Йонийско, Адриатическо и Средиземно море. Ще останете изненадани от зеленината, обгръщаща това място. В следствие от благоприятния климат днес имате възможността да се наслаждавате на божествената красота на Корфу. Най-големият град там се нарича Корфу или Керкира.

Историята за това място е изключително богата и всеки един с интерес слуша разказаното му от местните жители там. На острова са се водели редица битки о през 19 век Корфу е бил отстъпен изцяло доброволно от Англия на гръцката ни съседка. Ето защо днес всеки един от нас има възможността да се възползва от множеството организирани почивки или екскурзии, които няма да ви струват твърде много средства, но в замяна на това ще ви дарят с още една изживяна мечта. Страхотно е, нали?

Туристическа агенция Воаяж е на път да ви потопи в красотите на това екзотично място, като ви сблъска отблизо не само с великолепните плажове, но и всички културни и исторически паметници, разказващи за бита, културата, и обичаите на Корфу.

Екскурзии на острова

Нужни са ви поне няколко пълни дни, в които да успеете да разгледате най-посещаваните и атрактивни места на острова. Задължително трябва да започнете обиколката с посещение на град Корфу. Предвидете поне един ден, в който да посетите всички площади, галерии, дворци, църкви и какво ли не още. Ако имате тази възможност, то ние ви предлагаме да отскочите и до остров Канони, който разкрива пред вас прекрасна панорама към манастира „Панагетис Влахеренас” и Мишия остров.

Ако искате да почерпите максимума от това място, то нашето предложение е да вземете по наем колело, АТВ или кола, с които да го обиколите целия. Така ще можете да видите много повече, отколкото, когато се разхождате пеш. Пантократор е най-високият връх, до който не пропускайте да се изкачите. Важно е само да сте добре екипирани през цялото време, така че разходката да бъде едно истинско преживяване. 360 – градусовата гледка ще се запечата завинаги в съзнанието ви и никога няма да го напусне. Ако времето е достатъчно ясно, то погледът ви вероятно ще се прокара чак до Италия. Това обаче не можем да ви обещаем, тъй като тук пряка намеса имат климатичните условия.

В северната част на Корфу е разположено едно малко, но китно градче, чиито брегове са глинести. Става въпрос за Сидари и неговата природна красота, която никъде другаде няма а откриете.

Почивки до остров Корфу

Ако разполагате с повече свободно време и изпитвате крещяща нужда да се откъснете от забързаното ежедневие, то ние ви предлагаме да се настаните сред красотите, природата и плажовете на Корфу, където със сигурност ще можете да релаксирате и да се отдадете на заслужена почивка.

Островът е сред един от най-известните за гръцката ни съседка. Той успява да впечатли с неземната си красота и всяка година да привлича огромен брой туристи, прииждащи от всички краища на света.

Тук ще видите неща, за които никога не сте подозирали, ще опитвате храни, чиито вкус ще помните за цял един живот и ще се раздавате на ваканцията си с цялото си същество, защото красивите моменти в живота са единствени и те не се повтарят.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 196