0700 167 87

Почивки и екскурзии в о-в Лефкада на супер цени 2020

3 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Навярно сте чували за преданията, свързващи името на острова с това на богинята на красотата Афродита. Това съвсем не е случайно, защото островът е абсолютно достоен за нея. Митовете разказват, че след като Афродита се разделя с любимия си Адонис, тя решава да сложи край на живота си. Разказва се, че съпругата на Хадес го умолява безспирно той да опрости греховете й и да върне живота й. Дали това е истина или не, можем единствено да гадаем. Единственото, което знаем обаче е, че на това място със сигурност ще се почувствате като истински богове, още след първите няколко минути престой.

Лефкада е като произведение на изкуството, намерило си място във водите на Йонийско море. Там ще останете без дъх, заради красивите плажове и неземно красивата природа. Пейзажите са толкова много, че със сигурност ще изгубите представа за времето, взирайки се в тях. Това място предразполага да бъде посещавано както от семейства с малки деца, така и от големи и шумни компании.

И въпреки всичко, този остров си остава едно от най-девствените места, намиращо се на територията на съседната ни страна. В много от местата там обичаите успяват да се запазят и до днес и туристите имат възможност да отпият от тях. Животът на хората там не е променил облика си през последните стотина години, което всъщност е един огромен плюс за посетителите на Лефкада.

Почивки в Лефкада

Този остров е свръх благоприятен за провеждането на почивки. Ние от Voyage Ltd сме ви приготвили свръх примамливи предложения, от които да се възползвате, без дори да е нужно да инвестирате огромна сума средства. Искате ли да избягате от шума и забързаният начин на живот? Мястото е свръх подходящо за онези от вас, които са със сериозни професии и мечтаят да се слеят с природата или да почувстват пълноценно атмосферата, витаеща на мястото.

Плажовете са едни от най-прочутите на територията на цяла Гърция. Едни от най-популярните са следните: Порто Кацики, Катисма, Егремни и още много други. Повечето от тях са покрити със ситен пясък, който да докосва кожата ви, докато се грижите за шоколадовия си загар. Разбира се, има и такива, които са покрити с обли камъчета. Нашата туристическа агенция ви препоръчва да посетите това място, избягвайки пиковите моменти. Периодът малко преди май и малко преди септември, се оказва най-благоприятен за почивка в Лефкада.

Ако сте почитатели на водните спортове, то ние ви предлагаме тази дестинация. Най-популярно място за това е Нидри. Преди много години това е било селище за рибарите, но днес се е превърнала в вица, където хиляди туристи прекарват значителна част от престоя си на Лефкада.

Екскурзии на божествения остров

За да превърнете пътуването си в запомнящо се, то не пропускайте да посетите една от най-важните дестинации на това място, а именно водопадите, намиращи се в близост до Нидри. Допринесете за вълнуващия си престой, като посетите някой от близките островчета с корабчетата. За онези от вас, които са привърженици на вълнуващите изживявания, то ние им предлагаме придвижване с каяк.

Тези и още много други места имате възможност да посетите на територията на острова. Подарете си пътуване, за което да си спомняте с усмивки на лице.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 171