0700 167 87

Почивки и екскурзии в о-в Паксос на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Остров Паксос се намира в Йонийско море, наред с още много други островчета, чиято площ не е никак огромна. Паксос е не само най-голям сред тях, но и най-известен. Той е добре познат на милиони туристи, които са пропътували хиляди километри, за да вкусят от девствената му красота, величието и небесносините плажове. За разлика от останалите острови, тук се намира летище, до което бихте могли да стигнете единствено по море от Корфу, както и от континенталната част на Гърция.

Остров Паксос – почивки или екскурзии?

Това място е подходящо както за семейства с малки деца, така и за големи компании. Тук можете да откриете точно онзи релакс, за който бленувате, както и барове и ресторанти, които не са обгърнати с тишина. Поради тази причина ние предлагаме не малко на брой туристически пакети, благодарение на които заслужено ще се отдадете на дългоочаквана почивка.

За онези от вас, които не са чували до сега за Паксос, следва да споменем, че неговата обща площ е приблизително 19 кв. м. Цялата е посипана с малинови и борови дървета. Ако искате да прекарате по-голямата част от времето си на плажа, то източната част е далеч по-равнинна, докато западната е трудно проходима и там е почти невъзможно да преминете особено, ако сте с малки деца. Затова не рискувайте, а ни се доверете.

Това, разбира се, съвсем не значи, че западното крайбрежие ще остане скрито за вас, тъй като имате възможността да го разгледате с лодка. Там е откриете арката Трипитос. Поглеждайки я отдалече ще ви се стори, че тя е нещо зловещо, но всъщност отблизо става ясно, че може много лесно да ходите по нея.

На островът ви се предлага възможността да разгледате цели три пристанища: Гайос, Лака, Лонгос. Почти всички плажове в Паксос са каменисти. Изключение прави единствено плажът на Монгониси. Това в никакъв случай не се явява като спирка за туристите, тъй като дори каменисти, те позволяват направата на различни фигури. Прозрачната синя вода привлича туристите на своя страна.

Тези от вас, които са на екскурзия за няколко дни, биха желали да посетят колкото се може повече забележителности, така че в края на пътуването съзнанието им все още да бъде запълнено с неземно красиви пейзажи и величествени гледки. Предлагаме ви в никакъв случай да не пропускате посещение на Магическите пещери на Могониси. Природата е подготвила всичко това единствено за вас, с течение на милиарди години. Нейната цел е днес да им се прекланяте и да се чувствате горди от това, че сте били на това място.

Искате ли да уплътните времето си между часовете на плаж и вечерните забавления в клубовете? Предлагаме ви още да посетите Крепостта на Агиос Николаос, както и Манастира на Панагия, църквата на Палео-Кристиан, Мелницата на Лесианити.

Красива природа, уникални, пейзажи, небесносини води, гостоприемни хотели, ресторанти, където приготвят местни ястия и много повече от това ще откриете на остров Паксос. Това място умее да приковава не само погледите, но и да завладява сърцата ви. Подарете си изживяване, за което дори не е необходимо да инвестирате огромно състояние средства.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 106