0700 167 87

Почивки и екскурзии в о-в Скорпиос на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Не са никак малко онези от нас, които притиснати от монотонността и кръговрата на живота, изпитват неописуемо желание да отпътуват за някъде, било то на екскурзия или почивка. Днес броят на туристическите фирми е огромен и това позволява на потребителите да намерят решение на тяхното търсене, съобразно всичките им предпочитания, вкусове и изисквания. Не е нужно да инвестирате огромна сума средства, за да се насладите на непознати места, да натрупате положително емоции и да отпиете от духа, културата и обичаите на чужди народи.

Ние от Воаяж сме ви подсигурили десетки почивки и екскурзии до близката ни съседка Гърция и по-конкретно до остров Скорпиос. В редовете по-долу ще се сдобиете с цялото количество информация, която ще ви помогне да направите избора си.

Почивка или екскурзия на остров Скорпиос?

Това място е известно още под наименованието „Островът на Онасис“. Тази туристическа перла носи в себе си толкова много романтика, че всеки един, стъпил там, ще се увери в магията, носеща се във въздуха. Нашата туристическа агенция е добре запозната с всичко, което предлага мястото, така че спокойно можете да ни се доверите и ви обещаваме, че няма да съжалявате след време за отделеното време.

За онези от вас, които не знаят, този остров е бил частна собственост на Аристотел Онасис и от там произлиза неговото второ име, с което е известно сред голяма част от хората по целия свят. Точно тук е бил сключен брак между Аристотел Онасис и Жаклин Кенеди. Островът има формата на Скорпион и от там е бил наричан „Скорпиос“.

Няма значение дали сте планували екскурзия или по-продължителна почивка, минимум за една седмица, то вие ще имате възможността да се потопите в магията на това място и да отпиете от неговото очарование.

Любопитен факт е, че през пролетта, и по-конкретно април месец, 2013 година, островът е бил купен от сина на руския милиардер Димитрий Риболовлев. Все още тази информация не е потвърдена от гръцкото правителство и остава с въпросителна в историята.

Един от незначителните минуси, отнасящи се за това място, е че не позволява акостиране. Това обаче съвсем не означава, че не можете да минете покрай него и пак да му се насладите пълноценно.

От вас самите зависи какво ще предпочетете – почивка или екскурзия. Първо, добре би било, да пресметнете с колко свободно време разполагате, след което да проучите актуалните предложения. Нашата туристическа агенция ви предлага различни туристически пакети, имащи за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните от вас.

Това е една от най-значимите туристически атракции на Гърция. Хиляди хора всяка година пристигат тук, за да се полюбуват на уникалните плажове и величествена природа.

Гъстата средиземноморска растителност придава съвършен завършек на Скорпиос. Ако сте отседнали на остров Лефкада, то ще имате възможността с лока да зърнете цялото това превъзходство. Можете да се възползвате от организираните разходки с лодки. Допускат се туристи на някой от плажовете, които са обществени.

Човек, колкото и добре да живее, все някога настъпва момент, в който да изпита желание за дълга почивка или кратка екскурзия, далеч от мястото, което обитава. Подарете си изживяване, което трудно може да бъде сравнено с нещо друго.


Гласувайте за този град/курорт:

4.4 138