0700 167 87

Почивки и екскурзии в о-в Тасос на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Ако и вие сте един от онези работещи граждани, които с нетърпение очакват своята отпуска, за да релаксират на някой от красивите плажове в Гърция, то ние имаме страхотно предложение за вас - остров Тасос. Туристическа агенция Воаяж ви позволява да избирате сред редица екскурзии и почивки, за които дори не се изисква да заплащате цяло състояние. Ние сме се погрижили за всяка една подробност, така че вие да се чувствате лишени от каквито и да било ангажименти по време на пътуването. А сега да ви разкажем малко повече за едно от най-красивите и предпочитани места в света, а именно остров Тасос.

Това е най-северният остров на Тракийския залив. Няколко са нещата, които гарантирано ще ви омагьосат и ще оставят трайни следи в съзнанието ви. Става въпрос за огромните и просторни плажове, ширещи се надлъж, за боровите гори и за останките от античността, разказващи истории, случващи се преди много, много години.

Почивка на остров Тасос

Ако разполагате с малко повече свободно време и изпитвате неутолимо желание да си починете и да се откъснете от натовареното ежедневие в големия и шумен град, то не губете време в мислене, а побързайте да резервирате някоя от вече изготвените почивки до гръцката ни съседка и по-конкретно до остров Тасос.

Повечето туристи предпочитат да отсядат в град Тасос. Той е известен още под наименованието Лимин или Лименас. На ваше разположение са както по-евтини хотели, предлагащи нормални условия за отдих, така и скъпи, бутикови изкушения, предлагащи на своите гости всевъзможни атракциони и забавления на територията на самия хотел. От вас зависи къде желаете да си прекарате почивните дни.

Ако изпитвате някакви притеснения, относно това, че остров Тасос не разполага с летище, то добре би било да сте наясно, че в близост се намира летището в Солун, до което не се налага да пропътувате кой знае какво разстояние. Изберете си някой от магнетичните плажове и се настанете удобно върху ситния златист пясък, докато не придобиете точно онзи шоколадов загар, за който цяла година си мечтаете.

Екскурзии до острова

На това място безспорно имате възможността да посетите не малко на брой туристически обекти, за които да си спомняте цял един живот. Една от най-значимите забележителности на Тасос е Агората. Преди години точно на това място са се провеждали редица културни мероприятия, както и произнасяне на речи и сключване на сделки. Голяма част от постройките са успели да се съхранят и до днес, но не са малко онези от тях, които са частично разрушени.

В непосредствена близост до Агората се намира и старото военно пристанище. Днес то е сред основните атракции на това място и успява да прикове погледите и вниманието на хиляди туристи право към себе си.

Още десетки са местата, които наистина си заслужава да посетите, независимо дали сте се отправили на един от най-тихите гръцки острови на почивка или екскурзия. Много са предимствата, които ви осигурява Тасос. Едни от тях са изрядно чистите плажове, красивата природа и удобните връзки със сушата.

Гарантираме ви, че посещението на гръцкия остров Тасос ще ви накара да се почувствате истински пълноценно и отърсени от целия стрес и напрежение, които сте събирали през годината. Предлагаме ви ексклузивни оферти, които трябва да грабнете още сега.


Гласувайте за този град/курорт:

4.6 133