0700 167 87

Почивки и екскурзии в Превеза на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Един от прекрасните гръцки градове, разположени в северозападна Гърция, е Превеза. Плажната ивица, с която разполага префектура Превеза, е приблизително 60 км. Там изобилстват скални образувания, заливи и полуострови. Ако искате да бъдете наистина откъснати от шума в големия град, то това място е перфектната възможност за вас да се усамотите.

В Гърция съществува един единствен тунел под морето, който стартира началото си именно в този град. Дължината на самия тунел е приблизително 1570 метра. Той минава както през Амбракийския залив, така и при град Акциум.

Почивки в град Превеза

Градът е благоприятен и подходящ както за дълги ваканции, така и за кратки екскурзии. Тук можете да пристигнете със семейства с малки деца или с голяма и шумна компания и ви гарантираме, че няма да останете разочаровани. Всеки ваш ден ще бъде запълнен пълноценно, като по-голямата част от него ще преминава на плажната ивица, където ще се радвате на постигането на мечтания шоколадов загар.

Ако искате а прекарвате следобедите и вечерите в традиционни гръцки таверни или ресторанти, то на ваше разположение са десетки такива. Можете да опитате местни ястия, спиращи дъха ви от възхищение. Тук рибите и морските деликатеси се уважават повече, отколкото всички останали храни. Не губете време, а разгледайте предложенията за почивки, който ви предлага туристическата агенция Воаяж.

Екскурзии в град Превеза

В случай, че сте от онези хора, които практикуват сериозни професии и не разполагат с твърде много свободно време, то ние ви предлагаме да побързате и да закупите екскурзия до този очарователен град, разгръщащ пред вас не малко туристически обекти, които си заслужава да бъдат посетени.

Никополис е античен град, разположен в непосредствена близост до Превеза. Той се намира само на 7 км от него. Римският император Август е виновник за основаването на града. През 1477 година градът бива завладян от Османската империя. През октомври, далечната 1912 година градът е освободен от гръцката армия.

Ако сте любители на тази наука, то богатата история на града ще се окаже истинска награда за самите вас. Тази дестинация крие в себе си архитектурно наследство, за което биха й завидели много други европейски народи. То е завещание от различните завоеватели.

Прекрасни са условията, позволяващи ви да се отдадете на туризма и забележителностите в тази област.

Ако изпитвате необяснима жажда за това да почерпите колкото се може повече знания за градове и държави, в които не сте били до този момент, то значи това място наистина ще ви очарова безгранично. Освен това пътуването ви до там, независимо дали е почивка или ваканция, не ще ви струва никак скъпо. Имате възможността за скромна сума средства да сбъднете още едно то желанията в списъка си.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 102