0700 167 87

Почивки и екскурзии в Воден на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Не са никак много градовете в Гърция, които могат да ви изненадат с толкова много красота, така, както самата Одеса. На това място несъмнено получавате привилегията да се слеете с природата и да се почувствате като част от нея. Ако до днес ежедневието, стреса и забързаният начин на живот са успявали да черпят завидно количество от вашата положителна енергия, то посещението на Одеса е в състояние да промени всичко това. Дори и след години споменът от този вълнуващ град няма да избледнее в съзнанието ви и ще предизвиква усмивки по вашите лица.

Градът е разположен в подножието на планината Вермио. Историческото наследство е толкова богато и разнообразно, че нашият съвет към всеки един от вас, е да си отделите поне няколко дни, които да посветите на дълги и неуморни разходки сред красотите на гръцкия град. Изгледът към долината ще ви зарежда със солидно количество енергия и ще ви предизвиква да не спирате да мечтаете. Разбира се, няма как да пропуснем да споменем за изобилието от води, които можете да видите тук.

Почивки във Воден

Не е от значение дали сте семейство с малки деца или млад човек, който копнее да се забавлява безспирно. На това място гарантирано ще откриете точно онзи начин за почивка и релаксация, отговарящ най-добре на същността ви. Навярно и сами се досещате, че силата на природата и влиянието й върху нас, няма как да бъде заменено с нещо по-атрактивно, създадено с намесата на човешката ръка. Ако искате да се слеете със света, който ви заобикаля, то значи сте попаднали на търсеното от вас място.

Почти всеки един от вас е чувал за махалата Вариш. Това място е осеяно с прекрасни къщурки, които отразяват уникална и неповторима архитектура. Всеки, проявяващ желание, има възможността да ги разгледа. Махалата е защитена със специален закон, с цел винаги да остане част от Воден и до нея да се докосват колкото се може повече хора.

Сред тесните улички ще видите множество живописни църкви, както и Етнографския музей. В края на самата махала е разположена „Високата скала“, откриваща уникална и неповторима гледка към полетата на Воден и Пела.

Разбира се, не спираме до тук с местата, които можете да посетите във Воден. В централната част на града се намират безброй кафенета, гостилници, магазинчета за сувенири, от където можете да си закупите някакъв предмет, който да ви напомня за пътуването ви до Воден.

Ако ли пък сте привърженици на по-атрактивните спортове, то бихте могли да се поразходите по дълбоките и пълноводни реки с рафтинг или да пояздите в стария град. Можете също да покарате колело или а се разхождате пеш сред природата.

Екскурзии във Воден

Няма значение с колко дни разполагате за посещението си на този величествен град. Веднъж стъпили на неговата територия, то ще чакате с нетърпение момента, в който да се върнете обратно тук. Ние от туристическа агенция Воаяж ви предлагаме атрактивни и изгодни предложения за екскурзии, от които да се възползвате. Не се чудете дълго време, защото това място си заслужава да бъде видяно час по-скоро. Подарете си изживяване, което ще се помни цял един живот.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 151