0700 167 87

Почивки и екскурзии в Янина на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Предполагаме, че и вие сте като всички останали и понякога желанието да се откъснете от действителността надделява. Това най-често бива резултат от напрегнатото ежедневие, на което сме в плен, сериозността на професиите, на които сме посветили живота си и шума от големия град, който в не малко от случаите успява да ни задуши до неузнаваемост. Туристическа агенция Воаяж ви предлага изключително изгодни предложения за почивки и екскурзии, за които дори не е необходимо да променяте състоянието в банковите си сметки.

Йоанина или както е известен сред повечето Янина е град, превърнал се в столица на района Епир. Той всъщност се определя като сърцето на Епир, където не само можете да се отдадете на неуморни посещения на туристически обекти, но и да успеете да се насладите на пълноценни релакс и спокойствие. Ако сте привърженици на провинциалните местенца, то ние ви гарантираме, че тук ще се сблъскате с едно перфектно съчетание на всичко, което някога ви е предизвикало да ги обикнете – чист въздух, безгранична тишина, натурални продукти, които днес срещаме изключително рядко на пазара или сред търговските вериги магазини, както и добродушните хора там.

Този град е един от малкото, които карат хората да мечтаят да бъдат част от него. Ако веднъж стъпите на територията му, то гарантираме ви, че много скоро ще започнете да мечтаете да заживеете в някоя от малките спретнати къщурки из криволичещите улички. В Янина се намира един от най-известните университети за съседската ни държава, където хиляди турист се отдават на изучаването на интересни и разнообразни науки.

Почивки в Янина

За хората, които са успели да заделят не малка част от свободното си време за пътуване до Янина, можем единствено а им завиждаме благородно. На това място несъмнено ще се сблъскате лице в лице с естествената красота на природата, която ще ви заобикаля от всичките ви страни.

Разбира се, това не е единствената причина, заради която си заслужава да пропътувате разстоянието до града. Имате възможността да посетите не малко на брой исторически паметници, замъци, джамии, постройки, притежаващи уникална архитектура и какво ли не още.

Можете да разгледате внимателно всички туристически пакети за почивки, предложени от нас и да изберете онзи от тях, който най-добре отговаря на индивидуалното ви търсене. Няма значение дали сте семейство с деца или част от огромна и весела компания. На това място ще откриете забавление за всеки един, независимо какви са личните му интереси, хобита и занимания.

Екскурзии до Янина

Хората, които са се отдали на своите професии и не разполагат с почти никакво свободно време, трудно съумяват да отделят повече от няколко ни за пътуване до места, където никога преди това не са посещавали. Ние сме им подготвили разнообразни екскурзии, позволяващи им в рамките на няколко ни да отпият от историята, културата, традициите и обичаите на един непознат народ и да почерпят знания за него.

Много са местата, които можете да посетите в сърцето на Емир. В редовете по-горе споменахме за няколко от тях. Една от забележителностите на града е Wax Museum Павлос Vrellisa (12 km Янина - Атина). Там ще имате възможността да видите реализъм и страст в перфектно съотношение помежду си. Това преживяване трудно може да се сравни с друго.

Разбира се, това са само част от изненадите, които Янина е подготвила за вас. Не преставайте да пътувате, защото спомените от всяка една почивка и екскурзия са способни да ви даряват с топлина, тогава, когато се чувствате тъжни и самотни.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 184