0700 167 87

Почивки и екскурзии в Берлин на супер цени 2020

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Не са никак много на брой градовете, които са преживели толкова много промени така, както Берлин. Това е столицата на една от най-влиятелните европейски страни Германия. След събарянето на Берлинската стена двете части на космополитния град отново се превръщат в едно цяло. Почти невъзможно е да забележите някакви останки от разделението на града. Редица са забележителностите, които го превръщат в наистина популярна дестинация. Това със сигурност не са единствено архитектурните паметници или музеите, но и зелените оазиси.

Екскурзии в Берлин

Ако сте от хората, практикуващи сериозни професии и неуспяващи да заделят седмица или две за почивка в Берлин, то ние от Воаяж ви предлагаме да се възползвате от екскурзиите, които ви предлагме. Те със сигурност ще ви позволят да посетите едни от най-интересните места, намиращи се там, както и да се сблъскате отблизо с културата, обичаите, бита и религията на местните граждани.

Ето и някой от най-интересните забележителности, които задължително трябва да бъдат видени:

  • Райхстага са онези величествени и внушителни сгради на парламента, където заседава Бундестагът. Построен през далечната 1894 година, обновен през годините, днес Райхстага е сред основните забележителности за германската столица. Сградата разполага с асансьор, който би могъл да ви отведе до най-високата си част, разкриваща пред вас страхотна и неповторима гледка.
  • Островът на музеите (Museumsinsel) е едно от най-красивите места в Берлин. На целия остров се намират 5 исторически музея, разказващи изключително много за историята на великата европейска столица. Там се намира още грандиозната катедрала Berliner Dom.
  • Александърплац (Alexanderplatz) и Телевизионната кула (Fernsehturm) – това е един от най-известните площади. Това място ви дава възможността да усетите атмосферата на Източния Берлин.
  • Бранденбурската врата (Brandenburger Tor) е едно от най-важните места в Берлин. Наистина си заслужава да я посетите.
  • Зоологическата градина в Берлин (Zoologischer Garten Berlin) е едно от най-познатите места на територията на града. Там са си намерили убежище повече от 15 000 животни. Тя е една от най-големите зоологически градини в цял свят.

Тези и още много други забележителности имате възможността да посетите на територията на Берлин.

Почивки в града

Доскучало ви е от монотонността и еднообразния начин на живот? Искате да се разнообразите и да създадете спомени, които да ви напомнят за това прекрасно преживяване? Ние от Воаяж ви предлагаме да заделите настрана известна сума средства и да отпътувате за европейската столица.

Почивката в Берлин със сигурност би ви се отразила изключително добре. Нощният живот е разнообразен и вълнуващ. Той предлага за всеки по нещо. Ако имате нужда от шопинг терапия, то пред вас се разгръщат десетки възможности. По главните улици ще откриете множество магазини за дрехи, бижута, играчки и сувенири, които са способни да ви омагьосат с богатия си асортимент.

Берлин е един от европейските градове, който си заслужава да бъде посетен. Не губете време, а се възползвайте от ексклузивните предложения, които ние от Воаяж ви предлагаме.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 159