0700 167 87

Почивки и екскурзии в Мюнхен на супер цени 2020

2 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Третият по големина град в Германия безспорно е Мюнхен. Градът успява да привлича към себе си хиляди туристи. След края на организираната екскурзия или почивка те несъмнено се чувстват презаредени и изпълнени с величие. Изключително много са забележителностите, които бихте могли да видите в немския град.

Почивка в Мюнхен

Онези от вас, разполагащи с достатъчно свободно време, биха могли да се възползват от почивките, които ние от Воаяж им предлагаме. Така няма да е нужно за кратък период от време да разгледат колкото се може повече културни и исторически паметници, а им се предоставя привилегията да съчетават безспирните разходки с посещение на някой от най-бележитите сгради в града.

Посетителите на този изключително красив и приветлив град биха могли да стартират своята обиколка с вкусно приготвен джолан с кисело зеле. Това ястие гарантирано ще ви остави без дъх. Едва ли сте опитвали друга подобна вкусотия, приготвена със същите съставки. Разбира се, вечерта я завършете в някой от гурме ресторантите, обзаведени с прилежно и стриктно изпънати бели покривки, които са в очакване на своите гости.

Сами ще се уверите, че в този край на Германия ще се сблъскате с най-гостоприемните хора. Ако искате пък да се разходите на чист въздух, то не забравяйте, че Алпите са само на час път с автомобил от вас. Чудите ли се какво още можете да видите по време на вашата почивка, като изключим едни от най-величествените забележителности, принадлежащи на третия по големина град в Германия? Предлагаме ви да се отдадете на заслужена шопинг терапия в първокласните немски магазини, чието качество на предлаганите стоки е несравнимо, както и да погалите слуха си с духовата музика, традиционна за това място.

Екскурзии в града

Не малка част от хората у нас, а и по целия свят не разполагат с достатъчно свободно време, което да инвестират в продължителни почивки на места, които дълго време са мечтали да посетят. Именно заради тяхното забързано ежедневие и куп отговорности, с които сами е нужно да се заемат, нашата туристическа агенция е изготвила изключително изгодни екскурзии до един от най-красивите западни градове, Мюнхен.

Много са местата там, които заслужават вашето внимание. Сред най-известните, дори символ на града, остава църквата „Св. Богородица“. В близост до нея е разположена и най-старата енорийска църква в Мюнхен „Св. Петър“. Задължително ви съветваме да посетите двореца Нимфенбург, който безспорно е сред най-величествените дворци в стил барок.

Тези и още много други забележителности, културни и исторически паметници имате възможността да посетите в Мюнхен – градът, който неуморно посреща своите гости всяка година, без значение от сезоните. Нито един похарчен лев няма да ви се струва излишен след края на вашата почивка или екскурзия. Подарете си приключение, за което да си спомняте с усмивка на лице.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 113