0700 167 87

Почивки и екскурзии в Хаити на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


За Хаити се казва, че е една от най-недооценените туристически дестинации. Страната не се радва на голяма популярност, но има редица предимства. Намира се на Карибите, цените са добри, времето е хубаво, а плажовете - примамливи. Дори и на фона на всичко това, страната е много слабо позната, така че тук няма да се бутате в хора, каквото е положението на много други карибски острови.

Времето

Хаити има тропичен океански климат. Температурите са около 27 градуса през януари и февруари и около 32 през юли и август. Освен това, зимният сезон е малко по-сух, което допълнително увеличава неговата привлекателност. За разлика от много други карибски страни, тук ураганите са малко по-рядко явление. Разбира се, те понякога е случват и няма как да бъдат избегнати, но все пак тук рисковете са малко по-малки, отколкото в някои други околни държави.

Плажовете на Хаити

В Хаити има места, които са наистина очарователни. На няколко места в страната ще откриете луксозни курортни комплекси, които са възникнали там именно заради несравнимо красивите плажове. Пясъкът е поразително бял, водите са кристално чисти, а кокосовите палми допълват изцяло типичния карибски облик. Не далеч от брега под прозрачните води в тюркоазен цвят виреят великолепни коралови рифове.

Природа

За съжаление, горите на Хаити са почти изцяло изсечени. Това е изключително тъжна картина. И все пак, вие като турист няма да трябва да виждате това, защото курортните комплекси са пищно озеленени. Там ще намерите кокосови палми, пищни тропически храсти и екзотични цветя.

Почивките в Хаити борят бедността

Хаити е изключително бедна страна. Тя е най-бедната от всички държави в западното полукълбо и на едно от последните места по качество на живота в света като цяло. Избирайки да прекарате своята почивка в Хаити, вие правите нещо наистина хубаво, тъй като средствата, колкото и да са малко, все пак са един двигател на бавната хаитянска икономика.

Ниските цени

Изборът да почивате в Хаити има и още едно предимство, което отново е свързано с финансовата страна. Там цените са изключително ниски и можете да се възползвате от наистина голям брой стоки и услуги, при това без да се налага да харчите кой знае колко.


Гласувайте за тази държава:

4.3 108