0700 167 87

Почивки и екскурзии в Амстердам на супер цени 2020

10 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Още в самото начало на своето възникване, Амстердам в представлявал рибарско селище, което в последствие се превръща в едно от най-големите пристанища за цял свят. Както на всички е известно, това е столицата на колоритната Холандия. Градът е способен да ви впечатли както с културни и исторически паметници, така и с нечуваните либералност и динамика. Градът е в състояние да предложи на всеки по нещо, в зависимост от това какви са неговите търсения и предпочитания. Холандската столица често е била наричана „Кварталът на Червените фенери“, както и мястото, от където човек свободно може да си закупи марихуана, без това да е някакъв вид престъпление.

Сигурно ще чуете и такива туристи и местни граждани, които наричат града „Северната Венеция“. Това е така, заради огромния брой канали, както и мостовете, наброяващи повече от хиляда. Уличките там са тесни и сравнително къси, в съпоставка с каналите, които са далеч по-широки. Именно поради тази причина местното население се явява върл привърженик на лодките и на трамваите. Безспорно най-разпространеното превозно средство за цял Амстердам си остават велосипедите.

Почивки в Амстердам

Градът е в състояние да ви привлече на своя страна, поради ред причини. Ако разполагате с достатъчно свободно време и изпитвате неутолима жажда да се откъснете от монотонността, която ви е завладяла, то ние от Воаяж ви предлагаме да не губите време, а да се отдадете на заслужен релакс, закупувайки някой от изгодните ни туристически пакети. Гарантираме ви, че в никакъв случай няма да останете разочаровани от избора си.

Това място е способно да накара човек да мечтае, дори след една съвсем обикновена разходка сред каналите. Там ще видите множество продавачи на лалета, музиканти  и къщи с прекрасна архитектура, които са олицетворение на уникалния дух на Амстердам.

За онези от вас, които винаги са били впечатлявани от архитектурата, то ние им предлагаме да осъществят разходка с лодка, която ще им позволи най-добре да я разгледат. За да се чувствате напълно удовлетворени, то не забравяйте да посетите някой от галериите и музеите, намиращи се на територията на холандската столица.

Докато преминава вашата разходка и опознаване на Амстердам, то неизбежно е да не попаднете на жилищата – лодки, изцяло характерни за граа. Техният брой се е увеличил до толкова, че ако днес изпитвате желание да си направите, то ще се сблъскате с неодобрението на държавата.

Екскурзии до мегаполиса

Хората, които за огромно съжаление не разполагат с достатъчно свободно време, имат възможността да опознаят града в рамките на няколко дни, закупувайки си екскурзия до тази дестинация. За да вкусите от всичко онова, което предлага уникалния и неповторим Амстердам, то ние ще ви посочим няколко забележителности, които си струва да посетите.

  • Музеят на Ван Гог – там се намира най-богатата колекция на известният Винсент Ван Гог. Ще откриете също и много други творби, които са на други импресионисти като Гоген или Моне.
  • Национален музей (Rijksmuseum) е притежател на една от най-уникалните колекции в цял свят. Най-известната сред тях е „Тайната вечеря“ на Рембранд. Наистина си заслужава да отделите време и да го посетите.
  • Музеят с восъчните фигури на Мадам Тюсо предлага интерактивно преживяване, за което да си спомняте години след посещението си.
  • Музей на еротиката
  • Музей на марихуаната и хашиша предлага на посетителите подробна информация за всичко, свързано с употребата на канабис.

Тези и още много други забележителности ще имате възможността да посетите на това място. Гардът е уникален сам по себе си. Подарете си незабравимо изживяване – екскурзия или почивка. Ние от Воаяж сме в състояние да реализираме вашите мечти, без да се налага да плащате огромно състояние.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 193