0700 167 87

Почивки и екскурзии в Делхи на супер цени 2019

2 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


В централната част на Северна Индия е разположена индийската столица. Това е град Делхи. Жителите му са толкова много, че дори надскачат 11 милиона. Градът заема второ място в страната по този параметър.

Екскурзии в Делхи

Градът изобилства от забележителности и атракции. Ако разполагате с малко повече свободно време и имате заделени настрана известна сума средства, то ние от Воаяж ви съветваме да не губите повече време, а да се отдадете на заслужена екскурзия, която да ви отведе до непознати места, за които сте чували единствено от книгите и телевизията.

Столицата на Индия е горда със своята метрополитност. Тя предлага на своите посетители изключително разнообразие от нощен живот и забавления. Много са туристическите обекти, които да посетите на това място. Най-известни от тях безспорно си остават: паметникът Вратата на Индия, Гробницата на Могулския император Хумаюн, Джамията Джама Масджит (най-голямата в страната), Храмът Лакшми Нараян (още известен като Бирла Мандир), Храмът на Лотуса, Кутуб Минар, което е най-високото тухлено минаре в света, Исконският храм и още много други.

За онези от вас, които нямат достатъчно познания за града, то следва да обобщим, че той не винаги е бил наричан с това име и не винаги е бил столица на Индия.

Как да прекараме времето си на това място?

Наистина са крайно разнообразни местата, които бихте могли да посетите, когато пристигнете в индийската столица. Тя предлага за всеки по нещо, в зависимост от това какви са личните ви търсения и очаквания. Голяма част от паметниците и джамиите, които можете да разгледате на територията на града, се намират в красиви зелени градини, подходящо също и за отдих.

Не забравяйте, че Делхи и Ню Делхи се различават изключително много един от друг. За да разберете сами в какво се изразява контрастът, то е важно да прекарате достатъчно време в града. Докато се състои това изследване, то не забравяйте да опитате от вкусната улична храна, чиито вкус със сигурност ще помните дълго време след това.

На територията на Делхи се намира още един от най-добрите пазари в Индия, както и уникален спа център, наричан Amatrra Spa. Съветваме ви задължително да посетите някой от баровете в Делхи, както и местните ресторанти, предлагащи изискана кухня.

Градът предлага крайно разнообразни опции за настаняване, в зависимост от това с какъв бюджет разполагате. Можете да си намерите нощувки на приемливи и изгодни цени. Ако изберете някой от нашите туристически пакети, то ние поемаме грижата за вашето настаняване в уютен и достъпен хотел.

Доверете се на нас, защото ние знаем кое е най-доброто за вас! Подарете си няколко дни или седмица изживявания, за които да си спомняте дълго след това. Не забравяйте, че истински щастлив е онзи човек, който не престава да пътува, опознавайки нови светове, народи, култури и обичаи.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 191