0700 167 87

Почивки и екскурзии в Ирландия на супер цени 2020

Вижте и оферти за: Почивки и екскурзии в Дъблин
2 оферти за тези критерии.

Подреди по:

АНГЛИЯ – ШОТЛАНДИЯ – ИРЛАНДИЯ – УЕЛС -  Пътешествие до Ранни записвания
АНГЛИЯ – ШОТЛАНДИЯ – ИРЛАНДИЯ – УЕЛС - Пътешествие до "Края на света” в страните на легенди за замъци, магьосници, пирати и малцово уиски! ИМАМЕ ЖЕНА ЗА КОМБИНАЦИЯ за 15.07.! НОВА ДАТА 13.07.!17 нощувкиСофия – Любляна – Страсбург – Реймс – Кале – Фолкстоун – Лондон – Оксфорд - Стратфорд на Ейвън – Лийдс - Йорк – Глазгоу - Единбург – Карнриян – ферибот – Белфаст – Дъблин – Килдеър – Килкени – Уотърфорд – Рослеър – ферибот – Пемброук – Кардиф – Нюпорт/БЦената е за 17 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от2695.00лв.
Дати на тръгване
13.07.2020
и още 1 други
Тръгване от
София
Автобус
Виж повече
АНГЛИЯ – ШОТЛАНДИЯ – ИРЛАНДИЯ – УЕЛС! Комбинирана екскурзия със самолет и автобус! Нова дата - 15.07.!
АНГЛИЯ – ШОТЛАНДИЯ – ИРЛАНДИЯ – УЕЛС! Комбинирана екскурзия със самолет и автобус! Нова дата - 15.07.!София – Лондон – Оксфорд - Стратфорд на Ейвън – Лийдс - Йорк – Глазгоу - Единбург – Карнриян – ферибот – Белфаст – Дъблин – Килдеър – Килкени – Уотърфорд – Рослеър – ферибот – Пемброук – Кардиф – Нюпорт/Бристол – Стоунхендж – Уиндзор – Лондон - София от2895.00лв.
Дати на тръгване
15.07.2020
и още 1 други
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Екскурзии до ИрландияИрландия се нарежда сред най-интересните забележителности в света. Там имате възможността да наситите окото си на червения цвят коса, типичен за местните жители на страната. Ирландия е точно онова място, където реалност и митове се сливат в едно цяло. Ако искате да се докоснете поне веднъж в живота си до Изумрудения остров, то нашето предложение към вас, е да не губите време, а да стягате багажите и да се насочите право към Ирландия. Съществуват куп причини, поради които да си направите екскурзия в Ирландия. Ето и някой от тях:

Обиколка на замъците

Всички онези замъци, построени в готически стил, ще ви пленят още на първата секунда. От тях лъха романтизъм и уникално величие, каквото едва ли някога сте виждали. Ако искате да се потопите в историята такава, каквато е била преди стотици години, то замъците са в състояние да предизвикат магически видения за тъмници и рицари. Навярно сте чували за световноизвестния Камък Бларни. Той се намира в замъка Бларни. Съществува такова поверие, че който веднъж докосне устни до него, никога няма да се сбогува със своето дар слово. Гледките, които ви предлага замъкът, трудно могат да се опишат или нарисуват. Те лесно могат да се асоциират с най-добрите шедьоври на световноизвестните художници.

Омът на бирата Гинес

В самия център на Дъблин е разположен домът на бирата Гинес. Всяка година стотици хиляди туристи пристигат на това място, за да могат да го видят. Не само можете да опитате от готовата напитка, но и да наблюдавате различните етапи от нейното производство. Ако сте гладни и все още не сте опитвали от ирландските ястия, то няма за кога да чакате. Четири са ресторантите на това място, където ще бъдете зашеметени не само от вкусовете на храната, но и от панорамната гледка на Дъблин.

Археологически забележителности

Историческите обекти тук са толкова много, че в повечето случаи на посетителите не им достига времето да се запознаят лично с всеки един от тях. Не е достатъчно само веднъж а посетите това място, за да се наситите на цялата красота, която съдържа то в себе си.

Природата, която ще спре дъха ви

Природата в Ирландия е не само красива, но и девствена. Може би в това се крие приятното и величествено усещане, с което всеки се сблъсква, когато посети страната. Скалата Кешъл е само част от красотите на Ирландия. Известна е още като скалата на Свети Патрик.

Празниците в Ирландия

Ако искате да уловите изцяло духа в Ирландия, то трябва да посетите някой от годишните фестивали, провеждащи се на територията на страната. Почти всяка година се провеждат над 400 празненства. Като национален празник на страната е считан Денят на Свети Патрик. Той е още покровител на Ирландия. Карнавалът ще ви омагьоса с приказната атмосфера, която разпръсква.

Дъблин - столицата на Ирландия

Всички знаем, че Дъблин е столица на тази велика държава. По принцип е прието по-големите градове, тоест столиците, да предлагат непоносимо дълги разстояния, но това съвсем не е типично за Дъблин. Градът е перфектно съчетание между уютни ресторанти, културни занимания, кипящ нощен живот, красива архитектура и незаменими музеи. Ако търсите нещо конкретно, то тук несъмнено ще го откриете.

Избирайки екскурзии до Ирландия, вие ще се докоснете до нещо, за което само сте чували, но никога не сте виждали. Така както е в митологията.

Почивки до ИрландияИрландия е една уникална страна, която има изключително силна, популярна и разпознаваема култура. Знаете ли, че в културно отношение САЩ е много по-силно повлияна от Ирландия, отколкото от Великобритания? Е, ако не сте го чували, то вече го знаете и вероятно сте малко изненадани. Страната е наистина възхитително място за пътуване и почивка, където всеки жаден за контакт с природата ще може да прекара наистина много време навън, докосвайки се едновременно с това и до местните замъци, връщащи ни векове назад.

Вечната пролет

Ирландия често бива описвана като страната на вечната пролет и това до голяма степен отговаря на истината. Ще се изненадате и ще попитате как е възможно това? Много просто - страната е разположена на пътя на топлото океанско течение Гълфстрийм, което не позволява времето над островната страна да стане твърде студено, дори и ако тя се намира доста на север.

Същото това течение не позволява през лятото температурите да станат много високи, като постоянно ги поддържа в едни сравнителни ниски норми от около 20 - 22 градуса.

Това време се отразява изключително благоприятно върху растенията на острова и по тази причина обикновено всичко е наистина много зелено и приятно. Постоянно нещо някъде цъфти, полята за покрити с мек зелен килим, който никога не изсъхва и остава все така зелен.

Небето на Ирландия е сиво с цвят на олово, но това е съвсем естествено, имайки предвид обилните валежи, които падат тук. Това очевидно допълва пролетното излъчване и е една т причините за свежестта на страната.

Пленителна архитектура

Ако искате да посещавате замъци, това е нещо, на което можете да се отдадете на най-различни места в Европа, но определено Ирландия е сред фаворитите. Страната е много богата в това отношение, а масивни крепости изградени от сив камък могат да се видят под път и над път.

Някои замъци са частна собственост, докато други посрещат посетители, тъй като са превърнати в хотели и музеи. Независимо от тяхното предназначение, те винаги изглеждат сходно и носят типично излъчване, което наистина е много характерно за този тип масивни конструкции.

Ако не вярвате в призраци и други подобни мистични същества, може би това е начинът да разчупите мисленето си и да развихрите своето въображение и фантазия.


Гласувайте за тази държава:

4.5 197