yandex metrica
0700 167 87

Почивки и екскурзии в Канада на супер цени 2018

2 оферти за тези критерии.

Подреди по:

КАНАДА – перфектна страна, необикновена природа,   Ниагарски водопад, величествен Квебек, елегантeн   Торонто и.... За първа година без визов режим за   български граждани!
КАНАДА – перфектна страна, необикновена природа, Ниагарски водопад, величествен Квебек, елегантeн Торонто и.... За първа година без визов режим за български граждани!7 нощувкиСофия – Торонто – Ниагарски водопад – Кингстън - Отава – Монреал – Квебек – Монреал – СофияЦената е за 7 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от4,867.00лв.
Дата на тръгване
20.08.2018
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече
КАНАДА – сред необятните канадски гори – голям обиколен тур
КАНАДА – сред необятните канадски гори – голям обиколен тур 12 нощувкиСофия – Париж - Торонто – Отава – Монреал – Квебек – Монреал – Калгари – Банф Ванкувър – Париж - СофияЦената е за 12 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от8,675.00лв.
Дата на тръгване
20.08.2018
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Канада е несъмнено е едно много популярно място за работа и привлича многобройни заселници от различни краища на света, които искат да се установят на място като това. С високия стандарт на живот, сигурност и стабилност в социално и икномическо отношение, както и с високото ниво на демокрация, Канада е наистина неустоима за всеки.

Зад това обаче Канада има и още една изключителна страна, която е много по-малко позната, а която същевременно заслужава наистина голямо внимание и това е нейния образ като уникална по рода си туристическа дестинация.

Красотите на Канада

Страната е едно от местата с най-удивителни природни красоти в света. Тя е една мозайка от планински вериги, гори, ледникови езера, реки, водопади и какво ли още не, като голяма част от природното богатство е защитено в границите на национални паркове и резервати.

Това се съчетава с удивителни градове с наистина сложни съоръжения, сгради мостове, небостъргачи от стъкло и стомана, стари замъци (да, точно така) и исторически квартали, китни предградия с очарователни къщички, в коио живеят местните жители.

Страната разполага с едни от най-удивителните горски масиви в света. Широколистните гори преобладават на изток, а на запад се срещат повече иглолистни видове.

Горските масиви са дом на невиждано разнообразие от всякакви животни, като се започне от пуми, мечки и вълци, та като се стигне до огромното разнообразие от тревопасни, като например елени, бизони и други подобни.

Градовете на Канада също предлагат неизброими възможности за практикуване на най-различни форми на туризъм. Така например, градове като Монреал се славят като американския Париж поради изумителното си разнообразие от ресторанти, барове, кафенета и разбира се, поради наличието на тясна връзка между града  френската столица.

Торонто от своя страна е един от най-интернационалните градове в света, докато Ванкувър е известен с живописното си местоположение, с планините, които го заобикалят от всички страни.

Когато става дума за пътуване до Канада, то наистина е най-добре да заложите на летните месеци от годината. Тогава можете да видите страната в най-добрата ѝ светлина и да се насладите на нейната красота във всеки един аспект, което може да ви накара буквално да се влюбите в Канада.

Зимните месеци са подходящи ако посещавате страната с цел да карате ски, но тогава трябва да сте подготвени за много ниски температури, особено ако пътувате на изток.


Гласувайте за тази държава:

4.5 125