0700 167 87

Почивки и екскурзии в Карибска Холандия на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Холандските Карибски острови включват някои от най-желаните и популярни в света туристически дестинации, каквито са Аруба, Кюрасао, Сейнт Маарте, Бонайре, Саба и Сейнт Еустатиус. Островите са мечтано място за почивка, като за своята популярност те дължат благодарност на едно доста успешно съчетание от фактори, които неудържимо привличат пътешествениците.

Местният климат

Климатът на островите от така наречената Карибска Холандия е тропичен, подобно на всички други острови в региона. За разлика от повечето места обаче, островите от Карибска Холандия нямат дъждовен и сух сезон.

Тук времето е слънчево и ясно през по-голямата част от годината, като дните без слънце и с валежи се броят на пръсти. Ако искате да почивате на Карибите на място, на което хубавото време е гарантирано и няма да ви се случи дълъг дъждовен сезон, който да провлаи плановете ви, тогава е добре да се ориентирате към островите от Карибска Холандия.

Тук температурите са между 30 и 32 градуса през цялата година, тоест те не се променят според сезона. Това е още една положителна страна, която ще ви позволи да избегнете изненади и да имате определени очаквания, които няма да се разминат според обстоятелствата.

Природата

Пристигайки на островите от Карибска Холандия, вие ще попаднете в един мечтан свят като от ваканционна картичка. Всичко изглежда една невероятна идилия. Крайбрежието на повечето острови като Кюрасао и Аруба е покрито с вълшебен бял пясък.

Над плабната ивица на повечето места са надвиснали кокосови палми, които хвърлят пъстра сянка. Водата в Карибско море е прозрачна и с вълшебни нюанси на синьо, зелено и сапфирено, преливайки в лазурни багри край брега. Тя е с температура над 27 градуса през всички 12 месеца в годината, което позволява да сбъднете една идеална лятна почивка по всяко време.

Конфорт

Островите от Каринска Холандия привличат с това, че имат изключително добри условия за посрещане и настаняване на туристи. Тук можете да се насладите на обслужване от най-високо ниво, като можете да избирате дали да отседнете в някой екзотичен комплекс от сламени къщички, в модерен съвременен хотел или искате да се настаните в някоя от старите исторически сгради в нидерландски стил, които все още се срещат на всеки ъгъл.

Сигурността на островите е още един изключително важен фактор. Тук на практика престъпност почти няма, така че можете спокойно да се насладите на своята почивка без да се налага да избягвате много места, което за съжление е факт на много други курортни острови в района, като например Ямайка.


Гласувайте за тази държава:

4.5 199