0700 167 87

Почивки и екскурзии в Каймански острови на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Каймановите острови са наистина изключително добре развити икономически, а усещането да се разходите по улиците не се отличава от това, което ще изпитате в кой да е град на Западна Европа или САЩ. Островите дължат прогреса си на две опорни точки - туризма и финансите.

Островите са място, която предлага многобройни банки и луксозни хотели, които заедно подплатяват икономическия прогрес.Социално икономическото развитие на островите си личи на всяка крачка, а това е допринесло за популяризирането им като по-привлекателна туристическа дестинация за по-заможни туристи с по-големи финансови възможности.

Плажове

Островите имат изключителни плажове, каквито могат да се видят на малко места о света. Те никога не са претрупани с посетители, защото островите залагат на това да привлекат по-малко, но по платежоспособни туристи. Това обяснява защо винаги има място на белите като сняг плажове на този карибски тропически рай.

Морските води са в най-красивите сини нюанси, за които можете да си мечтаете. Те са поразително прозрачни с видимост достигаща до около 70-80 метра, а кораловите рифове се виждат като в аквариум. За да се докоснете до тази красота не е нужно много, а единствено да се сдобиете с шноркел и плавници.

Ако никога до сега не сте правили това, то тогава бихте могли да се възползвате от услугите на някой добър инструктор, който не само ще ви научи как да ползвате екипировката, но ще ви насочи и към най-добрите места за шноркелинг на островите.

Времето

Какво би бил този карибски рай без изключителния си климат? 28 градуса е дневната температура през най-студените месеци от годината, през лятото тя достига до около 30-32. Това прави Каймановите острови идеалният избор за място, на което да прекарате зимната си ваканция.

Слънчевото време е гарантирано през цялата година, като определено климатичните условия са с една идея по-добри през зимата. Именно зимните месеци са малко по-сухи, малко по-слънчеви, с по-малък риск от урагани и с по-оскъдни валежи. Именно зимните месеци са това, което е създало на островите славата на мечтана дестинация за туризъм.

Лесна достъпност

Кайманските острови са един от най-лесно достъпните туристически центрове в Карибско море. Те посрещат огромен брой полети от Европа и Северна Америка, което е лесно разбираемо предвид голямата популярност като туристическа дестинация и важен международен финансов център.


Гласувайте за тази държава:

4.5 179