0700 167 87

Почивки и екскурзии в Колумбия на супер цени 2019

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

КОЛУМБИЯ – импресия от цветове, ПАНАМА – преживявания и мечти, КОСТА РИКА – приказка без край в един далечен рай! Ранни записвания
КОЛУМБИЯ – импресия от цветове, ПАНАМА – преживявания и мечти, КОСТА РИКА – приказка без край в един далечен рай! 14 нощувкиСофия – Франкфурт – Богота – Нейва – Тиерадентро – Попаян – Сан Августин – Нейва – Богота – Картахена – Богота – Панама – Панамски канал - езерото Гатун – Сан Хосе – Островът ва костенурката – вулканът Аренал – Сан Хосе – Франкфурт – СофияЦената е за 14 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от8535.00лв.
Дата на тръгване
07.12.2019
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Според тенденциите на туристическите пазари, Колумбия е страна, която разкрива все по-голям потенциал, превръщайки се в една от водещите туристически дестинации на Латинска Америка.

Тя наистина доста бясно препуска напред, превръщайки се в доста желана и атрактивна туристическа дестинация. Това е факт, особено за европейските туристи, които искат да открият нещо интересно и нестандартно.

Интересът се насочва към места, които все още да не са станали банални от прекомерна популярност, но и които в същото време да представляват място с достатъчно голяма атрактивност за да си струва цялото това пътуване до там, което, нека сме честни, не е малко.

Някога изключително непозната, днес вече Колумбия е достатъчно популярна за да привлече вниманието на нараства аудитория от пътешественици. С какво Колумбия привлича толкова много туристи?

Времето

Тъй като се намира на екватора, Колумбия е страна с постоянно топъл климат. Нейните крайбрежни градове и курорти, както и островите в Карибско море, предлагат средни температури от над 30 градуса, което на практика продължава през всички 12 месеца в годината.

Плажовете

Плажовете на Колумбия са сред най-красивите на континента, а може би най-атрактивните от тях се намират в района на Картагена, където има малки коралови островчета. Друго възхитително място са островите Сан Андрес и Провиденсия. Те предлагат бял пясък и прекрасни кокосови палми край брега.

Природата

Природата на Колумбия е сред най-богатите в света. Тук се намират части от най-дивите и непознати кътчета на амазонската дъждовна гора, където в по-голямата част до сега не е стъпват нито един човек.

Храната

Храната в Колумбия е изключително вкусна и предлага разнообразие, което като цяло може да се намери в малко страни по света. Причината за това се крие в изобилието от пресни плодове и зеленчуци, но не само. Местното кафе е смятано за най-доброто в света и ако трябва да се говори откровено, няма как да добиете представа за неговия истински огнен вкус ако не изпиете чаша от огнената напитка тук, в самата Колумбия.

Цените

Всички ние по един или друг начин сме ограничени в нашите финансови възможности и това е съвсем естествено. В това отношение, Колумбия доста ще ви се понрави, защото страната е много по-евтино място за почивка, отколкото която и да друг страна в границите на Европа.

Градовете

Градовте в Колумбия са пословични със своята привлекателност и чар. Те не могат да бъдат конкуриране или в най-лошия случай това е много трудно. Картагена, перлата на Карибско море, е просто възхитителна, Меделин бе обявен за един от най-бързо разрастващите се бизнес центрове, а Богота е един своеобразен Лондон на Южна Америка.


Гласувайте за тази държава:

4.5 161