0700 167 87

Круизи на топ цени

32 оферти за тези критерии.
11дни круиз от Барселона
от€1059.00
11дни круиз от Барселона10 нощувки
Дати
01.10.2018
и още 4 други
Тръгване от
Барселона, Испания
Виж повече
11дни круиз от Марсилия
от€1189.00
11дни круиз от Марсилия10 нощувки
Дати
23.09.2018
Тръгване от
Марсилия
Виж повече
11дни круиз от Савона
от€1059.00
11дни круиз от Савона10 нощувки
Дати
22.09.2018
и още 3 други
Тръгване от
Савона
Виж повече
13 дни круиз Норвежки фиорди от Германия до Италия
от€1149.00
13 дни круиз Норвежки фиорди от Германия до Италия12 нощувки
Дати
07.09.2018
Тръгване от
Варнемюнде
Виж повече
13дни круиз от Швеция до Испания/Франция/Италия
от€1049.00
13дни круиз от Швеция до Испания/Франция/Италия12 нощувки
Дати
01.09.2018
Тръгване от
Стокхолм
Виж повече
14 дни от Италия до Гваделупе
от€1099.00
14 дни от Италия до Гваделупе13 нощувки
Дати
01.12.2018
Тръгване от
Савона
Виж повече
23 дни круиз от Барселона до Гваделупa
от€1219.00
23 дни круиз от Барселона до Гваделупa22 нощувки
Дати
29.11.2018
Тръгване от
Барселона, Испания
Виж повече
25дни круиз Италия, Гърция, Франция, Испания, Канарски о-ви, Пуерто Рико, САЩ
от€1459.00
25дни круиз Италия, Гърция, Франция, Испания, Канарски о-ви, Пуерто Рико, САЩ24 нощувки
Дати
25.11.2018
Тръгване от
Венеция
Виж повече
8 дни круиз от Барселона
от€1029.00
8 дни круиз от Барселона7 нощувки
Дати
13.09.2018
и още 10 други
Тръгване от
Барселона, Испания
Виж повече
8 дни круиз от Марсилия
от€1029.00
8 дни круиз от Марсилия7 нощувки
Дати
14.09.2018
и още 10 други
Тръгване от
Марсилия
Виж повече
8 дни круиз от Савона
от€1029.00
8 дни круиз от Савона7 нощувки
Дати
15.09.2018
и още 10 други
Тръгване от
Савона
Виж повече
8 дни круиз от Чивитавекия
от€1089.00
8 дни круиз от Чивитавекия7 нощувки
Дати
17.09.2018
и още 9 други
Тръгване от
Чивитавекия (Рим)
Виж повече

Всеки един от вас все някога е чувал за круиз. Дали чрез реклама по радиото, телевизията, билборд на улицата или разказ на приятел, ние имаме изградена представа за това какво всъщност представляват круизните пътувания. Хората, чието въображение е далеч по-постно, навярно са си изградили "образа" на почивка, предоставяща им възможност да прекарат времето си приятно за седмица или две далеч от дома. Но не това е същността на круизите.

Какво представляват круизите?

Това са онези дни от живота ви, които притежават способността да ви откъснат на 100% от работата и повтарящото се ежедневие. Те са перфектното съчетание между почивка, екскурзия и пътуване, които ви позволяват да опознавате нови светове и да се сблъсквате с чужди реалности и култури. Круизните пътешествия са мечтано преживяване, лукс, изящество и най-любимата форма за вашата ваканция.

И всичко това съвсем не е плод единствено на рекламните брошури и перфектните умения на филмовите режисьори. Пътуванията, наречени круизи, са възможността да прекосявате океани, обгърнати от присъствието на добре облечени хора, мило и любезно обслужване, качествена храна и охлаждащи напитки. Не мислете, че рекламите притежават способността да ви разкрият изцяло магията на круизите. Докоснали се веднъж до това изживяване, на вас ще ви бъде трудно да разкажете с думи какво са видели очите ви, какво са чули ушите ви и какво е усетила душата ви.

Круизи - цени

Повечето хора не смеят дори да си помислят за круизно преживяване, тъй като приемат това удоволствие за недостижим лукс, изискващ месеци наред преди това лишения и нищета. Ако поне веднъж решите да направите равносметка на това колко би ви струвала почивката на суша, включваща разходи за пътуване, храна, забавления и други занимания, то, гарантираме ви - ще оцените стойността на круиза.

Стойността, изискваща се да бъде заплатена от вас преди самото преживяване по вода, е ориентир за вниманието и обслужването, което ще получите след това. Нивото на лукса при круизните пътувания е толкова високо, че качеството на храната е само прашинка в пустинята.

Определете своя бюджет и се допитайте до круизния консултант на избрания от вас кораб по какъв начин да го оползотворите. Компетентното мнение е насока към добра инвестиция и препратка към незабравимо изживяване.

Круизи в Средиземно море

Днес не е нужно да държим в ръка забравения от ученическите ни години глобус, за да се посветим на едно безумно приятно преживяване, позволяващо ни да посетим необятни морета и океани.

Изненадите, криещи се в Средиземно море, са неизчерпаеми. Морският круиз е в състояние да ви спре дъха за броени секунди. Не мислете, че всички е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Сбъднете своята мечта – изберете си дестинация и потеглете. За кратко време ще се насладите на куп архитектурни паметници и най-известните курорти в прегръдките на Средиземноморието. Ако сте от онези заклети пътешественици, обичащи изгревите и залезите, морските приключения, свежия въздух и безгрижния живот, то потопете се в Средиземно море и изживейте вашата мечта.

Круизи – Гръцки острови

Ако винаги сте мечтали да пътувате с круизен кораб, то сега имате тази уникална възможност. Модерният свят, в който живеем, разгръща пред нас какви ли не възможности. Докоснете се до жаркото слънце, магическия морски бриз, вкусната храна, запомнящите коктейли и гледките, които сте виждали единствено в сънищата си.

Гръцките острови са изключителната възможност с малко средства да осъществите една от най-съкровените си мечти. Не пропилявайте шанса поне веднъж в живота си да отпиете от коктейл, приготвен с вълнения, емоции, наслада, преживяване и екзотика.

Речни

Речните круизи са едно прекрасно изживяване, което трудно би могло да се сравни с каквото и да било друго. Възможността да посетиш едни от най-прочутите градове по цял свят само за няколко дни, е нещо, от което всеки трябва да се възползва.

Знаете ли, че пирамидите не са единствената забележителност, която можете да видите в Египет? Какво ще кажете за величествената река Нил, по която бихте могли да си организирате круизно пътуване. Отпийте от красотите на природата и се вдъхновете от неизчерпаемостта им. Речните круизи са далеч по-евтини за разлика от тези, отпътуващи за екзотичните места в света.

MSC круизи

MSC круизи - възможност да се почувствате като истински италианец. Те провеждат регулярни пътувания до най-различни точки на света – егейско море, Средиземноморието, Канарските острови, Португалия, Йонийско море и други места.

Никога у вас няма да изплува съжаление, че сте заплатили цената за MSC круиз. Насладете се на южняшкото гостоприемство, истинските италиански вина и италианска кухня. В замяна на вашата инвестиция получавате редица забавления, развлечения и незаменими положителни емоции.

Малко хора, подарили си това изживяване, намират подходящите думи, с които да опишат видяното. За голяма част от пътешествениците това е мечтаната екскурзия за всеки ден, откъсваща ги от проблеми, умора, тревога и непрестанни ангажименти и задачи.

Други твърдят, че качили се веднъж на круизен кораб, за тях няма друга алтернатива, даряваща ги именно с това спокойствие, развлечение и забавление. Съществува и трета група хора, асоциираща пътешествието с круизен кораб като посещение на няколко величествени места, като през цялото време са настанени в 5 звезден хотел, приканваш ги непрестанно да опитват от вкусния ястия и отпиват от ароматно вино, докато мил, любезен и добре изглеждащ персонал се грижи за тяхното незабравимо изживяване.

Не губете време, резервирайте и отплавайте за любими и далечни точки от картата на света благодарение на MSC круизи!