0700 167 87

Почивки и екскурзии в Кюрасао на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Кюрасао е една от най-популярните туристически дестинации в Латинска Америка и в региона за Карибско море. Островът е много известен сред туристите, като повечето смятат, че няма по-добра опция да се улови изключителната магия на Карибите.

Това обаче е въпрос който има многo лица

Остров Кюрасао съчетава няколко най-важни неща за, като е малко вероятно да намерите на друго място. Това е опция за по-добро място за почивка в сравнение с всичко, което сте виждали до сега.

Островът предлага комбинация от добър плаж на световно ниво, прекрасни развлекателни паркове, хотелска база на световно ниво и какво ли не.

Избирайки Кюрасао за следващата си почивка, вие залагате на едно от най-добрите и популярни места за курорт в света, като това понякога може да е свърано с малко повече похарчени средства.

Времето

Времто на остров Кюрасао е топло през цялата година. Така например, тъй като островът се намира в близост до Южна Америка и нейното крайрежие, тук температурите са постоянно много високи и варират около 30 - 32 градуса през цялата година.

Обикновено на Кюрасао няма урагани, както и няма ясно изразен дъждвен сезон. Валежите през годината са наистина изключително оскъдни. Преобладават дни с хубаво и безоблачно време.

Най-често морската вода е с температура от около 28 градуса, което прави Кюрасао едно от топ местата с най-добър и стабилен климат. Условията са наистина отлични за туризъм през цялата година.

Сред предимствата на Кюрасао непременно трябва да подчертаем едно от най-големите, а именно това, че времето през годината обикновено е непроменливо и условията са лесно предвидими.

Плажове

Плажовете на Кюрасао са сред най-добрите на Карибите. Те предлагат бял и нежен пясък, което привлича много посетители. Освен това край брега ще намерите прекрасни кокосови палми, които за съжаление няма как да растат на условия като тези, кото имаме в нашата страна през зимните месеци.

Чарът в архитектурата

Сградите на малкия и очарователен карибския остров Кюрасао са изключително интересни. Те са построени с напълно идентичен и типичен за Нидерландия стил, но едно нещо драматично ги отличава от всичко, което сте виждали в европейската страна.

Очарованието на местната архитектура произлиза от там, че за разлика от тези на архитектурата в Нидерландия, тук се залага на по-ярки и наситени тонове. Едновременно с това, остров Кюрасао е много жива и цветна дестинация, чувайки твърде много за това райско кътче.

Страната е популярна със своите сгради в уникални цветове с всевъзможни нюанси на синьо, розово, лилаво, червено и много други. Всичко това допълнително подсилва ваканционното усещане на летовниците.


Гласувайте за тази държава:

4.6 107