0700 167 87

Почивки и екскурзии в Ман (остров), на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Остров Ман е владение на Великобритания и през втората половина на 20 и началото на 21 век има славата на доста популярно място за отдих за много британци.

Островът далеч не е типичният курорт, какъвто повечето от нас си го представят и по-скоро притежава типично провинциален стил и атмосфера, които обае могат да създадат у всеки наистина специално усещане.

Едновременно с това остров Ман е повлиян и от близостта си до Атлантическия океан. Това се усеща по крайбрежното чувство и рибарска атмосфера, които се носят във въздуха и които могат да бъдат усетени почти незабавно.

Разходката из острова е специално преживяване, което на първо място може да ви освободи от стреса, който сте натрупали в ежедневието. Пейзажът представлява удивителна палитра от ферми и обработваеми земи, всички те тънещи в изумрудена зеленина.

Това прави провинцията на отров Ман доста привлекателно място, на което мнозина искат да прекарат уикенда. Има къде да се отседне. Пълно е с малки семейни хотелчета. Големи хотели липсват и точно това е причината това място да е толкова желано за почивка и релакс.

Времето

Времето на остров Ман често се сравнява с вечна пролет. То е доста свежо и приятно през лятото, като термометрите показват около 23 - 24 градуса в комбинация с приятен морски бриз.

През зимата е обратното - океанът оказва много приятно омекотяващо влияние и температурите остават между 5 и 10 градуса, макар че островът се намира доста на север.

Меките температури на остров Ман се съчетават с по-обилно количество валежи, което като цяло е характерно за Британските острови. Това е и една от отличителните им страни.

Валежите на остров Ман са целогодишно явление, макар че традиционно времето е по-сухо през летните месеци от годината.

На плаж

Остров Ман има множество хубави плажове, които в разгара на лятото през юли и август привличат хора, търсещи прохлада. Разбира се, не можете да очаквате, че водата ще стане топла както по плажовете на Средиземно море, но все пак водата е достатъчно комфортна за да поплувате.

Ако посетите остров Ман през юли, то вероятността да имате възможност за това е доста голяма. Определено ще можете да се насладите на топлото слънце и ще видите Великобриания от един съвсем различен ъгъл, като страната дори може да ви се стори екзотична.


Гласувайте за тази държава:

4.5 167