0700 167 87

Почивки и екскурзии в Мартиника на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Искате ли да прекарате зимната си ваканция на плажа на някое екзотично място? А може би в същото време желаете да пътувате без много документи и без излишни приготовления? Тогава трябва да изберете страна или остров, които са в Европейския съюз.

Това ще ви даде свободата да стегнете куфарите и да се отправите на пътешествие към избраното от вас място, като при това няма да се нуждаете от задгранични паспорти, а още по-малко - от визи.

Проблемът е, че повечето места, които попадат в границите на Европейския съюз всъщност са най-много със субтропичен климат и няма как да се ходи на плаж през зимния сезон. Но дали не пропускаме нещо?

Рай, наречен Мартиника

В Карибско море, в сърцето на Малките антилски острови, се намира един малък остров, който притежава пленителна красота. Той се нарича Мартиника и е владение на Франция, като е едновременно с това част от Европейския съюз и можете да се разплащате в така добре познатото ни евро.

Островът притежава пищна природа, а заоблените му хълмове са покрити с тропически гори. Те се спускат към брега и накрая привършват в набраздена и изключително разнообразна брегова линия.

Времето на Мартиника

Времето на Мартиника е приятно през цялата година, като летата са много топли и леко влажни, докато зимите са доста сухи и на практика са предпочитаният сезон за почивка не само тук, но и на Карибите като цяло.

Температурите през летния сезон се повишават до около 30 - 32 градуса в по-топлите дни, а през зимата падат до около 26 - 27 градуса. Разликата е незначителна по отношение на температурата и по-скоро се усеща във влажността, която е доста по-висока през лятото.

Плажовете на Мартиника

Плажовете на Мртиника са наистина много красиви. Те са златисти или бели, но винаги карат своите посетители да загубят ума и дума пред своята натурална красота.

Големи и кичести кокосови палми са се надвесили на плажовете, така че би могло да бъде изключително приятно да се излежавате на пъстрата тропическа сянка с един голям и пълен с плодови сокове коктейл в ръка.

Морските води са изумрудени, лазурни или сапфирени, но винаги кристално чисти и много прозрачни. Приказно красивите заливи и полуострови с прозрачни води са именно мястото, на което ще откриете повечето от превъзходните хотелски комплекси.


Гласувайте за тази държава:

4.5 145