0700 167 87

Почивки и екскурзии в Микронезия на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Заселена преди повече от 3500 години, Микронезия е островна страна в Тихия океан, която се състои от над 600 коралови и вулканични отрова, както и от хиляди други много малки острови, много от които дори в повечето случаи не са отбелязани на географските карти.

На фона на този невъобразимо голям брой острови, които са разпилени на огромна площ в Южния Пасифик, страната има население от едва 120,000 жители население или колкото е населението на един по-скоро малък европейски град.

Микронезия е извор на характерна за района на южния Тихи океан, като тук може да има и много общи черти, но като цяло всеки отделен остров е една миниатюрна вселена, където всичко еволюира и се развива по свое му.

Почивки на Микронезия…

Микронезия все повече набира популярност като атрактивно място за почивка и това не е никаква изненада, имайки предвид, че страната притежава изключителни природни дадености.

Климатът и местната природа сякаш са сключили споразумение за да дадат най-доброто от себе си. Успешната комбинация наистина се намира на малко места в тази степен, в която може да се открие тук.

Плажовете на Микронезия

Плажовете на Микронезия са едни от най-добрите в света. Тук можете да откриете стотици острови с пясък по-бял от сняг или с нежни нюанси на слонова кост. Кокосови палми са се надвесили над самия плаж, а водите наоколо са толкова чисти и прозрачни, че първоначално за човек е трудно да повярва.

Освен прекрасен пясък, плажовете предлагат в повечето случаи и лесна достъпност до превъзходни коралови рифове, които се отличават с огромно разнообразие от морски обитатели.

В допълнение и морската вода е изключително приятна за къпане, като температурата най-често е между 24 и 27 градуса. Това е превъзходна температура, създаваща чудесни условия за плуване и къпане в морето.

За подводната видимост дори не е нужно да споменаваме. Тя е изключителна, предлагайки кристално чисти води. На практика можете да видите всичко в радиус от 80 метра във всички посоки от вас, което позволява да правите изключително добри снимки.

Времето

Времето в Микронезия е топло през цялата година. Температурите варират от 26 до 29 градуса, като Тихия океан не позволява да стане твърде топло и задушно. Слънцето грее интензивно през цялата година. Дъждовните и облачни дни са рядкост, дори и когато се намирате в разгара на дъждовния сезон.


Гласувайте за тази държава:

4.5 128