0700 167 87

Почивки и екскурзии в Молдова на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


С площ от 33.700 кв. Км. И с население от 4.4 милиона души, Молдова е най-малката по-площ, но и най-гъсто населената от всички бивши републики на СССР. Едновременно с това, днес Молдова е и държавата в най-тежко икономическо състояние от всички страни в бившия Съветски съюз.

Именно това обаче прави Молдова привлекателно място за един специфичен тип туристи, а именно онези, които търсят ниски цени. Страната е популярна дестинация за така наречените шопинг туристи, които идват тук за да си напазаруват дрехи, обувки и всякакви други принадлежности на ниски цени.

Това се отнася и за образованието, в това число на висшите учебни заведения, частните университети и колежи, както и за онези, които търсят изгодно място, на което да повишат своята квалификация с курсове за програмиране, уеб дизайн и други.

Това е едно сериозно перо в бюджета на Молдова и именно по тази линия пристигат доста хора в столицата Кишинев. Макар че градът не се отличава с някакъв особен блясък като други европейски столици от калибъра на Прага и Париж, Кишинев определено има какво да предложи.

Освен възможностите за шопинг и обучение градът привлича много хора търсещи качествени медицински и стоматологични услуги на ниски цени от близо и далеч особено от по-скъпите страни в Западна Европа.
Молдова е привлекателна и с още нещо, а именно със своите качествени вина и хранителни продукти. Мнозина пристигат тук за да опитат продуктите на местното лозарство, да се докоснат до наситените вкусове на ароматните плодове и зеленчуци, израстнали върху богатите черноземни почви на източно европейската страна.

Най-доброто време за почивка в Молдова е разбира се пролетно-летния сезон. Тогава ще видите страната в най-добрата и светлина и в пълната и прелест, а едновременно с това именно в тази част от годината се ражда и основната част от селскостопанската продукция, така че ще можете да се насладите на едни от най-качествените продукти, които можете да си представите.

Пътувайки до Молдова, не пропускайте да излезете и извън столицата Кишинев и да се поразходите из романтичната и пасторална провинция на страната. Незабравяйте да заделите малко време, което да прекарате сред дивата природа и да оцените по достойнство нейната красота.


Гласувайте за тази държава:

4.5 121