0700 167 87

Почивки и екскурзии в Никарагуа на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Никарагуа е една от най-красивите страни в Северна и Южна Америка. Тя притежава удивителна красота, която освен всичко останало е и напълно естествена. Днес страната изглежда така, както природата я е създала, а човешката намеса, за разлика от много други меса по света, все още е наистина незначителна и на практика почти липсва.

Никарагуа

Това е най-голямата държава в Централна Америка и едновременно с това тя е и най-слабо населената страна в района, което несъмнено има положителен ефект върху съхранението на нейната дива природа.

Никарагуа е известна с това, че има наистина драматично крайбрежие на Тихия океан. Плажовете на Карибско море от своя страна са много дълги, светли и нежни, създавайки атмосфера на екзотика и сладка тропическа обстановка.

Страната предлага на своите посетители възможността да се докоснат до удивително красиви вулкани и да посетят приказни сладководни езера, докато в същото време се любуват на изваяния и леко хълмист пейзаж на изумрудено зелената никарагуанска провинция.

Никарагуа е на практика изключително безизвестна страна и като цяло повечето хора нямат особено добра ясна представа какво представлява всъщност това място. Именно поради тази причина, международните инвеститори могат да намерят за вас тук едни от най-добрите оферти с недвижими имоти, които изобщо можете да си представите.

Обикновено едно от нещата, които привличат хората на почивка по тези места са колониалните градове. Историческият град Гренада, колониалния Леон привличат любители на архитектурата и културата.

Друга част от посетителите не се интересуват толкова от историческото минало, а по-скоро искат да се насладят на хубавите плажове. За тях най-добрият избор са градчетата от курортен тип на брега на Карибско море и на Тихия океан, които могат да сбъднат мечтите на всеки за почивка на Карибите.

Много хора, които веднъж са идвали да почиват в Никарагуа, после искат да се върнат тук след като се пенсионират. Причината за това е, че тук човек може да живее добър и качествен живот с прекрасен стандарт дори и срещу скромни суми от порядъка на 5 до 10 евро на ден.

Тук възрастните хора могат да се възползват от качествени медицински услуги без да се налага да харчат прекалено, а възможностите за прекарване на свободното време са неизброими.

Тук винаги можете да се отправите на екскурзия към някое изключително място, на което все още не сте били. Можете да пояздите кон по брега, да поплувате, да поиграете голф или тенис, да покарате велосипед.

Предпоставка за всичко това е целогодишно хубавото време, което носи температури между 28 и 32 градуса през цялата година. Разбира се, ако това ви е много топло, тогава имате опцията да излезете в ранните часове сутринта, в които температурите са много по-ниски, а също така и в по-късните часове вечерта, когато се усеща приятната вечерна прохлада.

Като цяло най-много ще ви очарова времето през зимата, когато е по-сухо, по-ясно и когато няма урагани. Ако планирате почивка в Никарагуа, тогава можете да се концентрирате върху месеците от декември до март.

Ако не сте ходили на екскурзия в тази част на света, това е чудесен избор, защото Никарагуа е една от най-евтините възможности за това. В допълнение, ако планирате не само екскурзия, но и инвестиция в недвижим имот, това пътуване може да ви послужи като чудесна възможност.


Гласувайте за тази държава:

4.5 190