0700 167 87

Почивки и екскурзии в Норфолк (остров) на супер цени 2019

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Ако ви се иска да почивате на някое примамливо място край морския бряг, може би ви е трудно да изберете. Искате нещо, което да е по-малко натоварено от Испания. Или пък да е по-зелено от Кипър или да е по-модерно от Гърция, а защо не и по-малко комерсиализирано от Италия.

Може би трябва да изчистите съзнанието си и да го отворите за място, на което никога не сте стъпвали до сега. Става дума за красивия остров Норфолк, който се намира не далеч от Австралия. Това място ще ви насочи към красотата на местата, които вече сте посещавали, ще ви напомни за тях и след това с абсолютна лекота ще ги засенчи.

Почивки в Норфолк и изключителната местна природа…

Остров Норфолк може да се опише като идеалното място за почивка. Той предлага всичко, от кото се нуждае човек за да възстанови силите си по един пълноценен начин и да възвърне духа и бодрото си настроение.

Островът предлага уникална природна красота, каквато рядко някое място може да предложи, а вие ще се възхищавате на тази приказна гледка отново и отново, независимо колко пъти сте били там.

Въпреки малката си площ Норфолк има наистина разнообразен релеф с форми, които са всичко друго, но не и скучни. Меки хълмове се извиват хармонично, а край брега плажове и скали се редуват в пълен контраст, без обаче да се блъскат едно в друго и без да се създава някакъв нехармоничен контраст.

Островът е покрит с изумрудена зеленина, като тревният килим наподобява луксозно голф игрище. Когато природата се захване с нещо, тя го прави идеално и именно това прави острова толкова уникален.

Иглолистни дървета разнообразяват прелестните пейзажи и меки зелени извивки на острова, а малките им иглички остават зелени през цялата година и през всеки един сезон.

Плажове като в рая…

Почивки до Норфолк си имат едно несравнимо преимущество и това е красотата на местните плажове. Те са с превъзходен цвят на висококачествено и скъпо златно бижу, което създава едно вътрешно приятно усещане на хармония и радост от контакта с дивата природа..

Пясъкът е изключително фин и приятен на допир, а сред цялата тази идилия най-удивително е това, че почти няма хора, които да ви смущават и да крадат от спокойствието ви. Единствено тук - там се виждат случайни посетители, които се наслаждават на прелестите на този малък рай.

Това прави островът идеалната дестинация за всички хора, които търсят спокойствие и усамотение, но все пак не искат да отиват някъде на края на света на някое забравено от Бог място.

Перфектен климат…

Климатът на остров Норфолк е тъкмо като за почивка и туризъм. Слънцето сипе своите лъчи щедро през цялата година, а в периода на кратка зима температурите остават приятно прохладни.

Летата са дълги с температури над 30 градуса и отлични условия за плаж, плуване, каякинг, гмуркане, както и са слънчеви бани край брега. Валежите не са твърде обилни без значение от сезона.

Именно хубавото време предразполага хората да се отдадат на дейности на открито, на дълги разходки, на мързеливо излежаване на слънце или пък на приятна прохладна сянка край освежаващите води на Тихия океан.


Гласувайте за тази държава:

4.5 131