0700 167 87

Почивки и екскурзии в Палау на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Палау е една от най-популярните туристически дестинации в света и особено в района на Тихия океан. Страната е изключително популярна дестинация за фотографи, което привлича и много модни лица, пристигащи тук за да направят свои фотосесии.

Почивки в Палау - защо тази дестинация е толкова неустоима?

Време е за лятна почивка? Тогава е време да помислите за Палау и за уникалните възможности, които това наистина красиво и примамливо място предлага. Палау притежава уникален туристически потенциал, който от вас се иска само и единствено да разкриете в пълната му прелест. Но какво притежава Палау, което да го прави толкова привлекателно място?

Плажовете на Палау…

Палау притежава плажове, който изглеждат като от друг свят. Те са просто превъзходни - бели като сняг, покрити с нежен и фин пясък, а водите, които мият бреговете са в най-прекрасните тюркоазени нюанси, за които можете изобщо дори да мечтаете.

Кристално чистите и прозрачни води, които мият бреговете на острова са изключително топли и приятни за къпане, плуване, гмуркане и шноркелинг. Във водата можете да очаквате да се насладите на комфортната температура от около 27 - 28 градуса през цялата година.

Прелестните рифове…

Рифовете на Палау са възхитително красиви. Те са дом на няколко стотин вида корали. Те са обагрени в неизброимо разнообразие от цветове. Имайки предвид, че рифовете лежат на съвсем малка дълбочина под морската повърхност, те са изключително привлекателни за онези от вас, които желаят да практикуват шноркелинг, но се притесняват от гмуркане на по-голяма дълбочина, защото са например неопитни.

Времето е превъзходно…

Ако желаете да прекарате една незабравими почивки до Палау, трябва да имате предвид, че месния екваториален климат предлага сравнително непроменливи температури през цялата година, като разликите в най-лошия случай варират между 30 и 32 градуса по Целзий.

Валежите няма да провалят плановете ви за почивка в Палау, защото това е нещо, което се случва всеки ден, но което не трае повече от половин час. Обикновено за да избегнете дъждовното време е напълно достатъчно да се скриете някъде за половин час и кротко да изчакате дъжда да премина. Имайте предвид, че по тези ширини никога не вали прекалено дълго във времето.

Освен високите температури, които са характерни за подобни екваториални дестинации, има и още един бонус - изобилието от слънчева светлина, което Палау получава на ежедневна база. На практика колкото и да е облачно времето, все пак слънцето в един или друг момент ще обгрее щедро островът в топлите си екваториални лъчи.

Най-добрият фон за снимки…

Палау е едно от най-добрите места в света за почитателите на фотографията. Причината е, че това място предлага изключителни гледки и пейзажи, каквито не могат да се видят на друго място на света.

Кой не е виждал заоблените скали с овални форми, които покрити с пищна тропическа зеленина се подават над повърхността на морето. Те са легендарно известни и привличат пътешественици от близо и далеч.

Що се отнася до живописността на островите в Палау, те са изключително примамливо място за почивка и броят туристи, които се решават да се отправят насам е наистина огромен.


Гласувайте за тази държава:

4.5 161