0700 167 87

Почивки и екскурзии в Панама на супер цени 2019

1 оферти за тези критерии.

Подреди по:

КОЛУМБИЯ – импресия от цветове, ПАНАМА – преживявания и мечти, КОСТА РИКА – приказка без край в един далечен рай! Ранни записвания
КОЛУМБИЯ – импресия от цветове, ПАНАМА – преживявания и мечти, КОСТА РИКА – приказка без край в един далечен рай! 14 нощувкиСофия – Франкфурт – Богота – Нейва – Тиерадентро – Попаян – Сан Августин – Нейва – Богота – Картахена – Богота – Панама – Панамски канал - езерото Гатун – Сан Хосе – Островът ва костенурката – вулканът Аренал – Сан Хосе – Франкфурт – СофияЦената е за 14 нощувки с Самолет (зависи от хотела и датата) от8535.00лв.
Дата на тръгване
07.12.2019
Тръгване от
София
Самолет
Виж повече

Панама процъфтява процъфтява във всеки един аспект и не е нужно кой знае колко време прекарано в страната за да се усетите, че това наистина е така. Прогресът се вижда на всяка крачка, а това несъмнено води и до разрастване на интереса от страна на туристите.

От гледна точка на място за почивка, Панама е една страна с много голяма перспектива за развитие пред себе си. Като туристическа дестинация за 2012 година страната оглави челно място на североамриканския континент, по развитие на туристическия пазар, дори изпреварвайки Коста Рика и Мексико.

Потенциалът на Панама се вижда във всеки един аспект. Траната е разположена на кръстопът между два океана - Тихия океан на запад и Атлантическия океан посредством Карибско море на изток.

Освен това, Панама е разположена и между два континента, като част от страната лежи на брега на Северна Америка и част от нея е легнала на южноамериканския континент.

Панама постепенно се е превърна в световен център на международните финанси, което може особено много да се развие като тенденция с текущото разширяване на Панамския канал, което е един от най-големите проекти в света към момента на стойност от няколко милиарда долара.

Комбинирайте всичко това с благоприятни банкови и финансови условия, както и с 2,400 километра брегова ивица на Тихия океан и Карибско море, добавете и внуителната цифра от над 1500 изумително красиви острова покрити с тропическа растителност и оградени с бели плажове и получавате една страхотна топ дестинация, която може да ви предложи всичко.

От тропическите острови на Панама до планините във вътрешността на страната е необходимо да карате не повече от час. Това е още един плюс, който трябва да имате предвид идвайки тук на почивка.

Всичко това е само на една ръка разстояние от оживения метрополис на Панама Сити, който с лекота може да се определи като най-модерният и бързо разрастващ се корпоративен център на Латинска Америка.

А какво да кажем за богатството от културни обичаи и традиции, които си дават среша тук, съчетавайки модерността на западните общества с тропическата карибска екзотика?

Времето на Панама

Ако все още не сте убедени дали искате да почивате в Панама, ние бихме искали да започнем от там, че можете да направите това на практика през цялата година. Страната има горещ и непроменлив климат, който се характеризира с целогодишна температура от около 30 - 32 градуса и висока влажност.

Слънцето е силно, което налага винаги да използвате по-хладните сутрешни или следобедни часове от деня. Като добавим и това, че почти всеки ден в годината е слънчев поне в известна степен, вече можем да добием една наистина добра представа.

Плажовете са разкошни

Според мнозина плажовете на Панама са по-хубави от тези на много по-известната и популярна Коста Рика. Страната е наистина много привлекателна в това отношение, като плажовете са бели и неустоими, особено онези, които се намират на карибската страна.

Там се намира Бока дел Торо - едно от местата, което се слави с най-белия пясък и чисти води в района и което се е превърнало в Панамката Ривиера заради изключителната си естествена красота.


Гласувайте за тази държава:

4.6 119