Много хора ни питат защо цените в Турция са по-високи от миналогодишните? Ще има ли по-големи отстъпки? Last Minute оферти и други и кога е най-добре да резерврираме. Сега по Ранни Записвания или да изчакаме още?
 
Затова решихме да Ви напишем този email, за да внесем повече яснота относнo ситуацията в Турция и с турския пазар за този сезон Лято 2018.
 

3 Основни "Проблема"
 
1. Тази Година най-вероятно НЯМА да има Last Minute оферти и това е сигурно на почти 99% или ако има, то те ще бъдат за хотели, които са доста нисък клас.
 
2. Голяма част от хотелите прекратиха своите Ранни Записвания по-рано от предварително обявените срокове и увеличиха цените с 5-10-15%.
 
3. За хубавите и стойностни хотели, които предлагат наистина страхотни условия и съотношение цена/качество почти НЯМА свободни места за целия сезон!! - И това не е маркетингов трик от тяхна страна, а съвсем реална ситуация. Хотели като Aquasis Deluxe Resort & SPA 5* и Venosa Beach Resort 5*, Дидим са на 85% запълнени до средата на Октомври.
 
4. Над 60% от цялата леглова база за Егейска Турция (Кушадасъ, Мармарис, Дидим, Бодрум) е заета, а все още сме Януари!!!
 
Какви са причините?

Причина 1:
Русия и Турция стоплиха отношения и на Руснаците отново се позволи да пътуват до любимата за тях Турция, а техният пазар е ОГРОМЕН!
 
Причина 2:
Когато преди 2 години станаха атентатите в Турция и Руските туристи "изчезнаха", всички хотели и туроператори се опитаха да засилят другите европейски пазари и най-вече своите съграждани. Затова тази година има страшно много резервации от турски, немски и английски туристи.
 
Нашият съвет

Ако вече сте си избрали дестинация и хотел и сте наясно с датите на Вашата почивка, Ви съветваме да побързате и да си направите резервация до края на Януари или най-късно Февруари месец. Но имайте предвид, че Февруари цените ще бъдат с до 10-15% по-високи от сегашните. Също така в средата на Февруари ще се проведе Българското Туристическо Изложение - HOLIDAY & SPA EXPO 2018 и след него най-вероятно вече няма да има отстъпки за Ранни Записвания.


Вижте офертите за Ранни Записвания