0700 167 87

Почивки и екскурзии в Пуерто Рико на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Мислили ли сте да прекарате една почивка на Карибите? Ако искате да съчетаете това с малко лукс и модерна обстановка, почивка до остров Пуерто Рико ще ви предложи всичко това.

Няма как човек да прекара известно врем на дадено място без да поеме от атмосферата там, а в случая това е изключително приятно, защото ще станете едно с този великолепен тропически остров.

Архитектурата, която ще видите на почивки в Пуерто Рико…

Няма как да прекарате една почивка на красивия карибски остров Пуерто Рико без да се възхитите от красотата на неговата архитектура. Тесните улични на големите градове предлагат архитектура в колониален стил, която е силно повлияна от заселниците от Испания, а цветовете на сградите ще повдигнат духа на настроението, внасяйки нотка на ваканционност.

Плажове от злато…

Пуерто Рико е класически карибски остров и като такъв може да предложи три неща - плажове, слънце и палми. Именно на плажовете ще обърнем малко повече внимание, защото този остров има едни от най-златните пясъци в района на Карибско море като цяло.

Действително, докато други места като Бахамите предлагат бяло розов коралов пясък, тук той е много фин и с цвят на злато, което по-скоро напомня на Европа и Средиземноморието.

Разбира се, навсякъде около брега можете да се порадвате на неизменната сянка на кокосовите палми, както и на великолепието на кристално чистите морски води в наситени сапфирени нюанси.

Целогодишен плажен сезон…

Ако търсите място на което да се полюбувате на слънце и море във всеки един момент от годината, трябва да дойдете на карибския остров Пуерто Рико. Мястото е наистина превъзходно и независимо от това, че има сух и дъждовен сезон, все пак времето винаги е идеално за почивка.

Дъждовният сезон трае от април до ноември и не бива да ви плаши. Той носи много слънчеви часове, а валежите са обикновено краткотрайни и интензивни, като падат предимно в следобедните часове.

Сухият сезон трае от ноември до пролетта и носи дори още повече слънце. Температурите през зимата са около 27 градуса, а през дъждовния летен сезон достигат до около 30 - 32 градуса.

Риск през летния сезон са ураганите, които действително понякога удрят острова и създават известно напрежение в иначе спокойното ежедневие тук, плашейки туристите и карайки местните жители да защитят себе си и домовете си по всевъзможен начин.


Гласувайте за тази държава:

4.5 196