0700 167 87

Почивки и екскурзии в Реюнион на супер цени 2020

0 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Няма намерени оферти за избраните от вас критерии.


Почивки в остров Реюнион ще ви отведат до част от Франция, където транспортът е много добър. Островът е изключително лесно достъпен и това повишава атрактивността на мястото като туристическа дестинация.

Много причини могат да ви накара да дойдете на екскурзия тук, но природата несъмнено е водещата, тъй като Реюнион има славата на наистина много красиво място.

Рай за любителите на природата…

Остров Реюнион се счита за едно от най-добрите места в света за онези, които обичат дългите разходки сред дивата природа. Тук човек може да диша с пълни гърди, поемайки кристалният въздух, който този отдалечен остров насред Индийския океан предлага.

Макар да не изглежда така, това място е много изолирано от всякакви източници на съвременно замърсяване, а на юг от тук няма други овен ледената Антарктида.  Ако обичате дългите разходки, ако си падате по това да сте цял ден на открито, тогава Реюнион е номер едно дестинация за вас.

Мястото е известно с това, че тук ще намерите най-примамливите пешеходни пътеки в света като цяло. Тази мечтана дестинация ще ви зареди с енергия с дивата си природа, а на фона на това ще има винаги какво да заснемете, защото пейзажите са неописуеми.

Тук можете да практикувате рафтинг, парапланеризъм или да изкачвате планински върхове. Най-високата точка на Реюнион се издига на 3071 метра над морското равнище.

Островът е покрит с много пищна зеленина, а на фона на всичко това ще намерите толкова закътани и потайни места, че сами няма да можете да повярвате на колко идилично кътче сте попаднали.

Заради уникалната си природа наричат Реюнион “бюджетния Хавай”. Причината е, че има очевидна прилика между двете дестинации в редица отношения, но все пак тук цените са смайващо по-ниски.

Времето по време на почивки до остров Реюнион…

Реюнион се радва на целогодишно мек климат, като летните месеци от юни до септември са най-хладни и сухи. Температурите през това време от годината са между 23 и 25 градуса.

През зимния сезон температурите се вдигат до около 30 - 35 градуса, което в съчетание с голямата влажност и обилните валежи прави тази част от годината по-малко примамлива за почивка.

Като цяло в крайбрежните райони винаги е топло и приятно, но във височина температурите се понижават и през юни - септември те могат да станат много ниски и дори да бъде студено.


Гласувайте за тази държава:

4.5 108